επικαιρότητα

HolidayCheck : Τα ξενοδοχεία «πρωταθλητές» στην Γερμανία τον Φεβρουάριο (ΛΙΣΤΑ)Αρχίζουν και γεμίζουν αρκετά ελληνικά ξενοδοχεία, στους κορυφαίους προορισμούς. Αύξηση κρατήσεων και στην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

Συνεχίζεται η έντονη ζήτηση των Γερμανών για διακοπές στην Ελλάδα, και οι κρατήσεις στο HolidayCheck, στα ελληνικά ξενοδοχεία, κινούνται έντονα ανοδικά.

Το money-tourism.gr, παρουσιάζει αποκλειστικά το top 30 των ξενοδοχείων με τις περισσότερες κρατήσεις στην Ελλάδα του HolidayCheck, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία αυτά, αφορούν σε πραγματικές πωλήσεις και όχι σε ενδιαφέρον ή αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Η κα. Natalie Humphreys υπεύθυνη του HolidayCheck σε Ελλάδα και Κύπρο


Στο top 30 των πλέον ευπώλητων ελληνικών ξενοδοχείων, με βάση τις κρατήσεις του Φεβρουαρίου 2018, προηγείται το Kallithea Horizon Royal, στη Ρόδο και ακολουθεί στη δεύτερη θέση το Hotel Horizon Beach Resort στην Κω, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Corissia Beach στην Κρήτη.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Mitsis Rinela Beach Resort & Spa, του ομίλου Μήτση, στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην πέμπτη το Apollonia Beach, στο Ηράκλειο, των Cyan Hotels που διευθύνεται από τον κ. Μανώλη Μανούσο.

Στην επόμενη θέση βρίσκεται το Hotel Aphrodite Beach Club, της οικογένειας Πλεύρη στις Γούβες Ηρακλείου, ακολουθεί το Neptune Hotels και αμέσως μετά βρίσκονται το Astir Odysseus Kos Resort & Spa και Mitsis Norida Beach Hotel, όλα στην Κω.


Από πλευράς προορισμών, η Κρήτη και η Κως, έχουν την μερίδα του λέοντος, ακολουθεί η Ρόδος, ενώ από δύο παρουσίες έχουν η Κέρκυρα και η Χαλκιδική.
Η λίστα

Η λίστα με τα top 30 ξενοδοχεία, έχει ως εξής:money tourism photo

O Μάρτιος

Και ο Μάρτιος όμως έχει ξεκινήσει «δυνατά» για τα ελληνικά ξενοδοχεία. Το top 30 με τα πλέον ευπώλητα ελληνικά ξενοδοχεία, του HolidayCheck, έχει ως εξής:money tourism photoΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης