ροή ειδήσεων

Η Πειθαρχική της Super League αποφάσισε: -3 βαθμοί για τον ΠΑΟΚ, δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών



Χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά με 3-0 - Χωρίς φιλάθλους με την ΑΕΚ - Στους 54 βαθμούς η Ένωση, στους 49 οι Θεσσαλονικείς!

Βαρύς ο πέλεκυς για τον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που δεν άρχισε ποτέ, έπειτα από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής.


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χάνει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ τιμωρείται και με αφαίρεση τριών βαθμών!

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ, από τους 52 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, πέφτει στους 49 και η ΑΕΚ αυξάνει τη διαφορά της στους πέντε βαθμούς, καθώς έχει 54!

Η ποινή φυσικά είναι εφέσιμη και είναι σχεδόν δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη ποινή είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό από την ίδια πρωτοδίκη, την κ. Σκολαρίκη, για το αντικείμενο στον Ίβιτς στο ματς της Λεωφόρου.

Με δεδομένη και την ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, το ματς με την ΑΕΚ θα είναι χωρίς κόσμο.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση σχετικά με το ματς που δεν έγινε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Γκαρθία:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *