ροή ειδήσεων

Υπόκλιση στην ηρωίδα 14χρονη Ροδίτισσα



Η Ενωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων δώρισε εικόνα της Παναγίας στη 14χρονη Ροδίτισσα που έσωσε από τις φλόγες τρία παιδιά

Την πράξη αυτοθυσίας της 14χρονης Ροδίτισσας, η οποία έπεσε στις φλόγες για να σώσει τη ζωή τριών μικρών παιδιών που είχαν εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο σπίτι τους στ' Αφάντου και κινδύνευαν να καούν ζωντανά, επιβράβευσε η Ενωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Τα μέλη της πρόσφεραν στη θαρραλέα μαθήτρια της τρίτης γυμνασίου μία ασημένια εικόνα της Παναγίας για να την προστατεύει!

Ο ηρωισμός και η αυταπάρνηση που έδειξε η 14χρονη Βαρβάρα συγκίνησαν τόσο πολύ τους δικηγόρους της Ενωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή τη συμβολική πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα θα αποσταλεί τις ερχόμενες ημέρες στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, ο οποίος θα φροντίσει να παραδοθεί το δώρο στα χέρια της μαθήτριας!

Η μικρή Βαρβάρα σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο όταν όρμησε μέσα στις φλόγες, με κίνδυνο της ίδιας της ζωής της, για να σώσει τρία αδελφάκια που κατοικούσαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται και το δικό της σπίτι!

Η ίδια περιέγραψε πως, μόλις μύρισε καπνό, βγήκε από το ισόγειο όπου μένει για να δει από πού προερχόταν.

Μόλις άκουσε παιδικές φωνές να ουρλιάζουν «φωτιά, φωτιά!», έτρεξε στη γειτονιά αναζητώντας βοήθεια, αλλά βρήκε μόνο έναν νεαρό και γύρισαν μαζί στο φλεγόμενο διαμέρισμα. Αψηφώντας τον κίνδυνο για τη ζωή της, η 14χρονη μπήκε μέσα από ένα μικρό παράθυρο και οδήγησε τα παιδιά έξω, λίγο προτού το σπίτι καεί ολοσχερώς!

espressonews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *