ροή ειδήσεων

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Καλύμνου από την είδηση του θανάτου του 30χρονου που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα πριν 12 ημέρες.



Συγκλονισμένη η κοινωνία της Καλύμνου από την είδηση του θανάτου του 30χρονου Χαράλαμπου Χατζηδημητρίου που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα πριν 12 ημέρες.

Ο άτυχος Μπάμπης άφησε την τελευταία του πνοή τις πρωινές ώρες, σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 ,στη ΜΕΘ του Τζάνειου Νοσοκομείου στον Πειραιά ,όπου είχε διακομιστεί αμέσως μετά τον τραυματισμό του και νοσηλευόταν από τις 20 Μαρτίου 2018.

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος νέος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην περιοχή Αρχάγγελου στην Κάλυμνο, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 , λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr, όχημα ΙΧΕ που οδηγούσε γυναίκα, κατευθυνόμενο από Ελιές προς Χώρα Καλύμνου, λίγο πριν την εκκλησία Αρχαγγέλου, επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προφανώς για να σταθμεύσει σε παρακείμενο χώρο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χαράλαμπος με κατεύθυνση προς Ελιές.





Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του μοτοποδηλάτου Χαράλαμπος Χατζηδημητρίου , που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου και αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διασωληνώθηκε, διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά.

Από σήμερα το πρωί στο σημείο όπου τραυματίστηκε ο νεαρός Χαράλαμπος Χατζηδημητρίου, ανάβει ένα μικρό καντηλάκι, ενώ έχει τοποθετηθεί ένα λευκό τριαντάφυλλο.



Ο Θεός ας τον αναπαύσει.

Το kalymnos-news.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Μπάμπη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *