ροή ειδήσεων

55χρονη παραλίγο να πεθάνει από τσίμπημα μέλισσας στη γλώσσα!



Το τσίμπημα προκάλεσε έντονο οίδημα στη γλώσσα, το οποίο όλο και μεγάλωνε με αποτέλεσμα να η αναπνευστική οδός και η 55χρονη να μην μπορεί να αναπνεύσει
Κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε μια 55χρονη γυναίκα, που έπινε αμέριμνη τον καφέ της το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της αδελφής της στον Κόκκινο Πύργο Μεσσαράς, και δεν πρόσεξε ότι μέσα στο φλυτζάνι είχε μπει μια μέλισσα. Μόλις το έβαλε στο στόμα της, το έντομο την τσίμπησε στην γλώσσα!

Το τσίμπημα προκάλεσε έντονο οίδημα στη γλώσσα, το οποίο όλο και μεγάλωνε με αποτέλεσμα να η αναπνευστική οδός και η 55χρονη να μην μπορεί να αναπνεύσει! Ο κίνδυνος να πεθάνει από ασφυξία ήταν άμεσος, αλλά την έσωσε η αντίδραση της αδελφής της η οποία την έβαλε στο αυτοκίνητό της και τη μετέφερε μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όλοι οι γιατροί ασχολήθηκαν με την άτυχη γυναίκα και κατάφεραν να την διατηρήσουν στη ζωή, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί, με τις κατάλληλες ενέργειες, η 55χρονη γλίτωσε τον κίνδυνο για τη ζωή της, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό διαρκή παρακολούθηση για το ενδεχόμενο επιπλοκών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *