ροή ειδήσεων

Δεν τα κατάφερε ο 64χρονος δημοτικός υπάλληλος, που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα!



Δυστυχώς, το νησί μας θρηνεί ακόμη ένα θύμα τροχών. Πρόκειται για έναν 64χρονο συντοπίτη μας, εργάτη καθαριότητας, που

άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο της Κρήτης όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετές μέρες, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πρόκειται για τον Αντώνη Αρβανίτη, ο οποίος στα μέσα του Φλεβάρη, παρασύρθηκε από λεωφορείο, στην περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου, την ώρα που εργαζόταν.


Ο άτυχος 64χρονος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης.


Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο Αντώνης Αρβανίτης την Κυριακή του Πάσχα, κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους, αλλά και όλους τους συναδέλφους του στον Δήμο.


Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Ι. Παπαδάκη (στο ekriti), το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης της Ρόδου όταν ο 64χρονος Αντώνης Αρβανίτης, εργαζόταν στο πόστο του, στον τομέα καθαριότητας του Δήμου, κι αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας. Εκεί, όμως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ. Έτσι λοιπόν στήθηκε άμεσα αερογέφυρα ζωής με τον 64χρονο να μεταφέρεται στο Ηράκλειο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως δήλωσε στενό συγγενικό του πρόσωπο ο 64χρονος, την Καθαρά Δευτέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη για να αποκατασταθεί ένα κάταγμα ωστόσο έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στα πλευρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.



Να σημειωθεί ότι, στο Ηράκλειο, βρισκόταν η αδελφή του η οποία δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *