ροή ειδήσεων

Σχεδιάζεται παρέμβαση στο ανοιχτό γήπεδο Δωριέα

Την ενίσχυση των υποδομών άθλησης συνεχίζει ο Δήμος Ρόδου

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με τον πρόεδρο του ΔΑΝΣ «Δωριεύς» Τάσο Βογιατζόγλου. Θέμα της συνάντησης ήταν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αξιοποίηση του ανοιχτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης έναντι του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Γυμνασίου και 3ου Ενιαίου Λυκείου (πρώην κτίριο «Καπνοβιομηχανία»).
Ο κος. Βογιατζόγλου παρουσίασε στο Δήμαρχο μελέτη για την ανάπλαση του γηπέδου, προς άθληση των μαθητών που φοιτούν στο Γυμνάσιο και Λύκειο αλλά και των νέων της περιοχής, με την ευθύνη λειτουργίας των σχολείων τις πρωινές ώρες και του Δωριέα τις απογευματινές.
Αμέσως μετά το Πάσχα όπως δήλωσε ο κος Χατζηδιάκος, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου θα προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του χώρου, ενώ θα αποκατασταθούν και οι βασικές αθλητικές εγκαταστάσεις με τοποθέτηση νέων ρακετών και παρεμβάσεις μικρής κλίμακας ώστε άμεσα τα σχολεία αλλά και ο Αθλητικός Σύλλογος να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο.
Στόχος παράλληλα είναι να επικαιροποιηθούν οι μελέτες προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει σε μια συνολική παρέμβαση για τη δημιουργία ενός χρηστικού πολυχώρου αθλητισμού.
Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή υλοποιεί παρεμβάσεις σε όλο το νησί με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η νέα γενιά βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής μας, και στοχεύουμε σε παρεμβάσεις που θα δίνουν δημιουργική διέξοδο στη νεολαία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Ευελπιστούμε το γήπεδο «Δωριέα» σύντομα να παραδοθεί προς χρήση στην τοπική κοινωνία».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *