ροή ειδήσεων

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, νίκησε τον Ηρακλή στη Ρόδο



Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή με 3-0 σετ στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στη Ρόδο και κατέκτησε το τρόπαιο!



Ο Δικέφαλος του Βορρά αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία του, μετά το 2015, όταν είχε σηκώσει στη Σύρο για πρώτη φορά την κούπα στον θεσμό. Επίσης, αυτός ήταν ο πέμπτος τίτλος για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Οι "κυανόλευκοι" που ηττήθηκαν σήμερα, έμειναν στις 6 κατακτήσεις Κυπέλλων στη διοργάνωση (2000, 2002, 2004, 2005, 2006, 2012).

Οι "ασπρόμαυροι" έδειξαν την ανωτερότητά τους στο ταραφλέξ στο σημερινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον αξιόμαχο "Γηραιό" και έφτασαν στη νίκη που τους χάρισε τον τίτλο με σχετική άνεση, κερδίζοντας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και τα τρία σετ.

Καθοριστική αποδείχτηκε για τον Ηρακλή η απώλεια του Αρμενάκη από το πρώτο σετ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ουσίκοφ με 23 πόντους, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε και ο Κουμεντάκης για την ομάδα του Ρίτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τροπαιούχοι αφιέρωσαν το Κύπελλο στον αδικοχαμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, τον Νάσο. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου φώναξαν συνθήματα για να τιμήσουν τη μνήμη του και οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν την κούπα με πανό που έγραφε "Νάσο ζεις", ενώ και στις δηλώσεις τους ανέφεραν ότι αφιερώνουν το Κύπελλο στο αδικοχαμένο Κύπριο.

Τα σετ: 25-18, 25-16, 25-18

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *