ροή ειδήσεων

Απόψε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι βόλεϊ στη Ρόδο



Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που οδηγεί στον προθάλαμο τίτλου, γίνεται απόψε(5μμ) στη Ρόδο, στον ημιτελικό του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τους εκπροσώπους των ομάδα για την επιτυχία να φτάσουν σε αυτή την τελική φάση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, κάτι που αποδεικνύει ότι είχαν μια πολύ καλή σεζόν. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους 4 νέους και υπέροχους αθλητές και με κάνει να αισθάνομαι θαυμάσια γιατί νιώθω νεότερος. Θα πρέπει να πω ότι για αυτούς τους 4 αθλητές που βρίσκονται γύρω μου το ελληνικό βόλεϊ τους έχει ανάγκη και εύχομαι να συνεχίζονται να αγωνίζονται στα γήπεδα προκειμένου να αποτελέσουν παραδείγματα για τα νέα παιδιά. Ολοκληρώνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες. Εύχομαι για αυτό το Φάιναλ Φορ που έχουμε μπροστά μας να αποτελέσει μια γιορτή του αθλητισμού και του βόλεϊ να χαρεί ο κόσμος τα παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι το βόλεϊ δεν είναι άρρωστο».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε: “Είμαι ικανοποιημένος που βρισκόμαστε εδώ γιατί είναι σαν το σπίτι μου. Όλοι εδώ που είναι κοντά μου δούλεψαν εξαιρετικά και για αυτό νιώθω έτσι. Αυτό που εκπροσωπούμε σαν σύλλογος είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα. Επίσης, είναι πολύ ενδιαφέρον που συμμετέχουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζω σαν ομάδα να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, θα είναι ακόμα καλύτερα αν κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Γύρισα στην Ελλάδα και τώρα ζω ακόμα ένα Final-4. Θυμάμαι τότε υπήρχαν πάνω από 15000 χιλιάδες κόσμο και έτσι εύχομαι να είναι και στη Ρόδο. Σίγουρα αυτοί που το διοργάνωσαν έκαναν απόλυτα καλή δουλειά».Είμαστε εδώ μόνο για να παίξουμε καλά. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση για τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά και πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα πετύχουμε τον σκοπό μας. Σεβόμαστε όλες τις υπόλοιπες ομάδες”.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20.00: Ηρακλής Π – Παναθηναϊκός

Σάββατο 21 Απριλίου

17.00: Τελικός

-Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *