ροή ειδήσεων

Στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου παρακολούθησε επιτάφιο ο Τσίπρας -Εκανε ποδηλατάδα το πρωί



Στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του, την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου.

Ο κ. Τσίπρας, που βρίσκεται από χτες, Μεγάλη Πέμπτη, στην Τήλο για τη σύντομη ανάπαυλα του Πάσχα, αύριο θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με το in.gr ο πρωθυπουργός πέρασε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής με ποδηλατάδα στα Λιβάδια.


Η οικογένεια Τσίπρα μετέβη στη Ρόδο την Μεγάλη Πέμπτη, με πτήση της Olympic Airways και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε σκάφος του λιμενικού το οποίο τους μετέφερε στην Τήλο.

Σύμφωνα με το blackmonday.gr -το οποίο δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες- μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, την σύντροφό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά, βρίσκεται και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Ολοι τους είναι καλεσμένοι του δημοσιογράφου και διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού, ο οποίος διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Λουπάκη εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό Τήλου.

Ο πρωθυπουργός διαμένει στο ξενοδοχείο Olympic Park στα Λιβάδια. Θα παραμείνει στο νησί μέχρι την Τρίτη του Πάσχα. Αν ο καιρός το επιτρέψει θα μεταβεί και στη Νίσυρο.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τη δήμαρχο του νησιού, Μαρία Καμμά – Αλιφέρη. Η συζήτηση ήταν χαλαρή αν και η δήμαρχος εξέθεσε στον κ. Τσίπρα όλα τα προβλήματα της Τήλου και των νησιών του νοτίου Αιγαίου.



 iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *