ροή ειδήσεων

Έντονη διαμαρτυρία γονέων Νοτίας Ρόδου για ανάρμοστη συμπεριφορά ορισμένων οδηγών του ΚΤΕΛ.



Περιστατικά κακής συμπεριφοράς άλλοτε με τη μορφή σωματικής βίας και άλλοτε με τη μορφή λεκτικής – ψυχολογικής βίας, καταγγέλλουν γονείς παιδιών – μαθητών της Νοτίας Ρόδου, από ορισμένους οδηγούς του ΚΤΕΛ, σε παιδιά που μεταφέρονται από τα χωριά τους, στα σχολεία τους στο Γεννάδι και αντίστροφα.

Τέτοια περιστατικά, συμβαίνουν συχνά, στην περιοχή και έχουν καταγγελθεί και στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίας Ρόδου. Παλαιότερα καταγγέλθηκε χειροδικία οδηγού σε μαθητή, με αυτόφωρη διαδικασία, κατά του οδηγού και πρόσφατα (19/04/2018), γονείς μετέβηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για υποβολή μηνύσεων, μετά από λεκτική βία του οδηγού του λεωφορείου με αριθμό 9, στα παιδιά τους.

Οι μαθητές που μεταφέρονται με το ΚΤΕΛ, είναι ηλικίας από 6 μέχρι και 16 ετών και είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των οδηγών, ιδιαίτερα όταν τα παιδιά είναι μικρά, αλλά και μεγαλύτερα, που βρίσκονται στην εφηβεία και χρειάζονται, αν μη τι άλλο, θετικά μηνύματα από τους μεγάλους, για να χτίσουν σωστές κοινωνικές σχέσεις.

Βέβαια, τα παιδιά, μπορεί να έχουν και αυτά το φταίξιμό τους, ότι και να συμβαίνει όμως, η βρισιά από τον οδηγό, δεν είναι απάντηση, ούτε και η υποτιθέμενη συμβουλή του, προς τους γονείς «να μάθουν στα παιδιά τους τρόπους», όταν αυτοί τους παραπονέθηκαν, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα, πως δεν υπάρχει κανένας γονέας, που να μη βάζει τις σωστές βάσεις, στην εκπαίδευση των παιδιών του.

Για όλα τα ανωτέρω είναι ενήμερο το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίας Ρόδου, οι διευθυντές των σχολείων και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, καλούμε όμως και όλους τους αρμόδιους φορείς, να πάρουν θέση.

Ευχαριστούμε πολύ

οι γονείς

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/8/18 21:14

    Μπορεί το άρθρο να γράφτηκε πριν καιρό... ωστόσο κάποια πράγματα δυστυχώς δεν αλλάζουν...
    Η μόνη στάση και αντιμετώπιση των οδηγών είναι το να κουνάνε ειρωνικά τα χέρια και να αγνοούν τους επιβάτες, γιατί το ν' αφιερώσουν 2' λεπτά απ' τον "πολύτιμο" χρόνο τους έστω και για να ενημερώσουν θα τους στοιχίσει ακριβά..
    Απ' την άλλη, το πλούσιο και τουριστικό νησί μας επιζητεί κ αγωνίζεται για τον τουρισμό.. πως να υπάρχει τουρισμός, αν δεν υπάρχουν μέσα μεταφοράς και πάνω απ' όλα σεβασμός...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *