ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Νέα φωτογραφία του φοιτητή όπως τον βρήκαν οι διασώστες



Μία νέα φωτογραφία ντοκουμέντο για το θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο φέρνει σήμερα στο φως το Star .Οι νονοί του άτυχου φοιτητή λυγίζουν βλέποντας το νέο στοιχείο το οποίο όπως δηλώνουν δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε.

Είναι η συγκλονιστική στιγμή που η νονά του Νικόλα Χατζηπαύλου λυγίζει βλέποντας τον άτυχο φοιτητή όπως βρέθηκε στο βράχο Λάγκα στην Κάλυμνο. Είναι σαν να κοιμάται μας είπε και ξεσπά σε κλάματα τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της.

«Μας κοροιδεύουν ότι έχει κατάγματα»

Η φωτογραφία που φέρνει σήμερα στο φως το Star δείχνει τον άτυχο φοιτητή όπως τον βρήκαν οι διασώστες .Οι μώλωπες στα χέρια του είναι εμφανείς ενώ δεν υπάρχει στα ρούχα του κανένα σκίσιμο παρά την πτώση από ύψος τουλάχιστον 40 μέτρων.

Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου καταγγέλει τον πρώτο ιατροδικαστή για λάθος πόρισμα. Στα χέρια μας έχουμε αυτό το πόρισμα το οποίο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο φοιτητής πέθανε από πτώση.

Αυτό όμως που προκαλεί όπως μας είπαν εντύπωση είναι ότι μέσα στην έκθεση αναφέρεται ότι η πτώση συνέβη 2 με 3 ημέρες πριν το θάνατό του.

Πώς είναι δυνατόν αναρωτιούνται να ψυχορραγούσε τουλάχιστον για 48 ώρες και να μην τον εντοπίσει στο γυμνό βουνό ούτε καν το ελικόπτερο;

«Ήξερε καλά την περιοχή αυτός που τον μετέφερε νεκρό στο βράχο»

«Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Τον έβαλε άνθρωπος που ήξερε πάρα πολύ καλά την περιοχή. Οι ευθύνες είναι πάρα πολύ σοβαρές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή.

Η οικογένεια έχει σκοπό να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του πρώτου ιατροδικαστή για το πόρισμα το οποίο συνέταξε και αποπροσανατόλισε, όπως υποστηρίζουν, τις έρευνες.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *