ροή ειδήσεων

Και άλλο πολιτικό ψέμα Τσίπρα στη Ρόδο



Βασίλης Α. Υψηλάντης: Και άλλο πολιτικό ψέμα Τσίπρα στη Ρόδο σχετικά με το μέιλ Χαρδούβελη – Ψίχουλα και στάχτη στα μάτια, για τη φορολογική και αναπτυξιακή ισοπέδωση των νησιών, το μεταφορικό ισοδύναμο των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με αφορμή τα όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας στη Ρόδο για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά και το μέιλ Χαρδούβελη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



« Το έργο που στήθηκε στο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα παραπέμπει στο θεατρικό έργο «Ψέμα στο ψέμα».

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι, μετά το τραγικό 2015, τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας παρέδωσε ο ίδιος και η κυβέρνηση του, σε συμφωνία με τους δανειστές, με το 3ο δικό του και πιο σκληρό μνημόνιο που βίωσε μέχρι σήμερα η χώρα!

Παρ’ όλα αυτά είχε το πολιτικό θράσος ο κ. Τσίπρας να πει στη Ρόδο ότι «… την ιδέα όμως τους την έδωσαν κάποιοι από τη χώρα…σας θυμίζω ότι ήταν μια από τις βασικές δεσμεύσεις των μέιλ Χαρδούβελη το περιβόητο η αύξηση του ΦΠΑ στο Ν. Αιγαίο.».

Πουθενά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο μέιλ Χαρδούβελη. Για «να συνεννοούμαστε και να μην ξεχνάμε τα βασικά …» κ. Τσίπρα.

Όσον αφορά την εξαγγελία, περί εφαρμογής του μεταφορικού ισοδυνάμου στα νησιά μας, η επιφυλακτικότητα που υπάρχει είναι γιατί γνωρίζουμε τον νέο εμπαιγμό. Αυτό που επιχειρείται δεν είναι το μεταφορικό ισοδύναμό όπως εφαρμόστηκε σε άλλα ευρωπαϊκά νησιά εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό που επαγγέλλονται είναι ψίχουλα και στάχτη στα μάτια για τη φορολογική και αναπτυξιακή ισοπέδωση που εφήρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ στα νησιά μας.

Συνεχίσετε με αναπτυξιακά συνέδρια, παχιά λόγια και αναλήθειες το καταστροφικό σας έργο…

Με τον τρόπο όμως αυτό ούτε τη εικόνα της χώρας φτιάχνετε, ούτε μπορείτε να διασωθείτε από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που, όποτε και αν έλθει, θα είναι για το ΣΥΡΙΖΑ αμείλικτη.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *