ροή ειδήσεων

Αναρτήθηκε ο διαγωνισμός για την επισκευή του Δημοτικού ακινήτου - Ιατρείου στο Ροδίνι

Μεταστεγάζεται στον ίδιο χώρο και το Κοινωνικό Φαρμακείο


Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος υπέγραψε πρόσφατα τη διακήρυξη για την ανάθεση του έργου: «Αποκατάσταση –διαμόρφωση κτιρίου για στέγαση δημοτικού Ιατρείου οδού Βεργίνας» στο Ροδίνι, συνολικού προϋπολογισμού 110.000 ευρώ, όπου θα εγκατασταθούν οι Κοινωνικές Δομές Υγείας της περιοχής.
Σύμφωνα με τη τεχνική μελέτη, προβλέπεται η αποκατάσταση και η διαμόρφωση του υφιστάμενου δημοτικού ακινήτου(οδός Βεργίνας), για τη στέγαση : του δημοτικού Ιατρείου και τη μετεγκατάσταση του Κοινωνικού Φαρμακείου, που λειτουργεί με τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ο Δήμος Ρόδου, από την περιοχή του Αγ. Ιωάννου, καθώς δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις του προγράμματος. Στην ίδια μελέτη προβλέπεται η διαμόρφωση των χώρων του 21ου Νηπιαγωγείου, αλλά και η δημιουργία χώρου στέγασης συλλόγων, προκειμένου ο δήμος Ρόδου να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται, σύμφωνα με τα αιτήματα που καταγράφονται από την υπηρεσία.
Στα πλαίσια του έργου θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων: οικοδομικές και – ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες ,προκειμένου να καταστεί το κτίριο λειτουργικό.
Προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 26/04/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00π.μ.
Ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 03/05/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00π.μ.
Ο Δήμος Ρόδου προκήρυξε το διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. με προϋπολογισμό 110.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνει από ιδίους πόρους του Δήμου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *