ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διπρόσωπη ή αφελής; Το "τέρας" και η αλήθεια για την "γλυκιά" παρουσιάστρια.



Ο πραγματικός χαρακτήρας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.



Η πανέμορφη παρουσιάστρια που κέρδισε τις καρδιές των φίλων του «Survivor» είναι αυτή τη στιγμή το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Η Κωνσταντίνα μπήκε στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ με ένα εξαιρετικά κακό προφίλ, «πληγωμένη» από τις επιλογές της σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο! Διαβάστε παρακάτω...


Στο προσωπικό επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουμε τις σκηνές με τις δημόσιες επιθέσεις σε έναν πρώην σύντροφό της μέσα σε πασίγνωστο κλαμπ της Αθήνας όπως επίσης είναι πολύ δύσκολο και να ξεχάσουμε σε επαγγελματικό επίπεδο τον τρόπο που χειρίστηκε συνεργάτες και εργαζόμενους που δούλευαν μαζί της στον Alpha. Είναι δεκάδες οι μαρτυρίες των ανθρώπων εκείνων που ανώνυμα και επώνυμα έχουν δηλώσει ότι κακοπέρασαν τις ημέρες παντοδυναμίας της συγκεκριμένης παρουσιάστριας!



Με το που μπήκε όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Survivor» όλα αυτά εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας. Η κοπέλα στο παιχνίδι έδειξε έναν χαρακτήρα εντελώς διαφορετικό από αυτόν που γνώριζαν όχι μόνο οι φίλοι και γνωστοί της, αλλά ακόμη και η πλειονότητα του ελληνικού κοινού. Η παρουσιάστρια κέρδισε τη συμπάθεια των τηλεθεατών με την απλότητά της, το χαμόγελό της, την ειλικρίνειά της, τον αυθορμητισμό της, ακόμη και με τον αυτοσαρκασμό της που αφορούσε στα κιλά της. Ήταν ένα πολύ γλυκό πλάσμα που ήθελες εκατό μάτια για να το βλέπεις.





Κάποιοι από τους συμπαίκτες της βέβαια, όπως η Ξένα των REC, όταν έβγαιναν από το παιχνίδι έλεγαν ότι η Κωνσταντίνα ήταν άλλη μπροστά κι άλλη πίσω από την κάμερα! Ποιος όμως έδινε σημασία; Η Κωνσταντίνα συνέχιζε να κερδίζει την αγάπη των Ελλήνων τηλεθεατών. Τα πράγματα όμως για την παρουσιάστρια άρχισαν να αλλάζουν με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα. Η Σπυροπούλου, σαν κάτι μαγικό να συνέβη, μεταλλάχτηκε. Από το πουθενά τής ξαναβγήκε το αυτοκρατορικό τουπέ, το «εγώ είμαι και καμία άλλη» και γενικά βγήκε από μέσα της το τέρας της Κωνσταντίνας που είχε θάψει βαθιά μέσα στο παιχνίδι. Από πού να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε…





Μίλησε εξαιρετικά ειρωνικά στην κάμερα της εκπομπής της Σάσας Σταμάτη. Δεν έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που την περιμένανε έξω από τον ΣΚΑΪ. Δεν απαντούσε σε διευθυντές περιοδικών που πριν τους παρακάλαγε για να κάνει ένα εξώφυλλο! Πήγε για συνέντευξη στο «Πανόραμα Survivor» με τον προσωπικό της στυλίστα και με 15 φορέματα για να δει τι θα φορέσει στην εκπομπή!



Κι εδώ έρχεται το ερώτημα: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι τόσο διπρόσωπος ή είναι απλώς αφελής; Ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο της Κωνσταντίνας; Αυτό που ο κόσμος λάτρεψε στο «Survivor» ή αυτό που έβγαλε μετά το «Survivor»; Η διπροσωπία απαιτεί προσωπεία. Κανένα από τα πρόσωπα του διπρόσωπου ανθρώπου δεν είναι αληθινό. Για να είναι κανείς ένας άλλος απαιτείται ριζική αλλαγή! Πολλοί είναι εκείνοι που παιδεύονται στη ζωή τους γιατί θέλουν να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που ήδη είναι. Είναι εντελώς διαφορετικό να αλλάζεις, να προοδεύεις και να γίνεσαι καλύτερος από το να φοράς το προσωπείο ενός άλλου. Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς αδυνατούν να απευθυνθούν με ειλικρίνεια στους άλλους. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι ποτέ αληθινοί, ούτε όταν φορούν το πρόσωπο του καλού ούτε όταν φορούν το πρόσωπο του κακού. Όταν μπεις στο τριπάκι αυτό δύσκολα ξεφεύγεις. Πίσω από το προσωπείο υπάρχει πολύς πόνος, κατάθλιψη και μια βασανισμένη ζωή. Ζεις μετέωρος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα!





Δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να απαντήσουμε εμείς αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι πραγματικά διπρόσωπη. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι είναι αφελής. Είναι αφελής εάν αληθινά πιστεύει πως κάποιοι δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια πίσω από αυτό που λέει ή που φαίνεται.



Στην παρουσιάστρια δόθηκε μια πολύ σημαντική δεύτερη ευκαιρία να ξανακερδίσει τη ζωή της! Θα ήταν καταστροφικό ένα τόσο λαμπερό πρόσωπο να μην πιάσει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Προς το παρόν βλέπουμε να κάνει τα εντελώς αντίθετα και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει πάλι η αντίστροφη μέτρηση.

youweekly

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/4/18 11:00

    ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ Η ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *