ροή ειδήσεων

Βίντεο με την επίθεση του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο – Πήγαν με λεωφορείο



Πέταξαν μπογιές στην είσοδο και έφυγαν - «Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται» το μήνυμά τους - Οργή Τόσκα για την καταδρομική επίθεση
Βίντεο από την επίθεση στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας.

Περίπου στις 19:00 της Μεγάλης Τετάρτης, η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», πραγματοποίησε επίθεση στο τουρκικό προξενείο επί της οδού Βασιλέως Παύλου 22, στο Ψυχικό.

Περίπου 15 μέλη της ομάδας πέταξαν κόκκινες μπογιές στο κτίριο του προξενείου. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση συσχετίζεται με τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στην Αφρίν της Συρίας. «Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μετά την επίθεση, τράπηκαν σε φυγή με το αστικό λεωφορείο Α7, το οποίο σταμάτησαν οι αστυνομικοί μπροστά από το ξενοδοχείο President και προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.


Υπ. .Προστασίας του Πολίτη: «Απαράδεκτη ενέργεια»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την επίθεση με μπογιές στο Τουρκικό Προξενείο από μέλη του «Ρουβίκωνα.

«Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *