επικαιρότητα

Σύλληψη γκιουλενιστή σε σκάφος με ελληνική σημαία στην ΜαρμαρίδαΝέο σκηνικό έντασης δημιουργείται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τις τελευταίες ώρες.

Στη σύλληψη υπόπτου για διασυνδέσεις με την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETO) προχώρησαν οι τουρκικές αρχές σε γιοτ που έφερε ελληνική σημαία, στη Μαρμαρίδα, στα τουρκικά παράλια απέναντι από τη Ρόδο.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αnadolu, οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν στη Μαρμαρίδα πάνω σε σκάφος με ελληνική σημαία έναν 48χρονο ιμάμη ο οποίος ανήκει στο δίκτυο του Feto (του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν).

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο ιμάμης ονομάζεται Μουράτ Ελμάτ και κατηγορείται για σχέσεις με το δίκτυο του Φετουλαχ Γκιουλέν.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να σχεδίαζε να φύγει από την Τουρκία έχοντας στην κατοχή του πλαστά έγγραφα.


(Ο ιμάμης)


(Το σκάφος)

Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα με την εφαρμογή Bylock που χρησιμοποιεί το δίκτυο FETO. Η σύλληψη φαίνεται ότι έγινε απόγευμα Δευτέρας, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες.


Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης