ροή ειδήσεων

Χατζηδάκης: «Στήνεται κυβερνητική φιέστα στο Καστελόριζο»


«Κυβερνητική φιέστα» με στόχο τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Καστελόριζο ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.


Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στις… διαρροές κυβερνητικών κύκλων για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο, λίγους μήνες από την έξοδο από το τρίτο πρόγραμμα.

«Αυτά είναι για τους φανατικούς του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέτρα είναι ψηφισμένα και μόνο από τη μείωση του αφορολόγητου θα χαθεί ένας μισθός. Φιέστα αποτελούν τα όσα κάνει ο κ. Τσίπρας και για το θέμα αναθεώρησης του Συντάγματος» τόνισε καταλήγοντας ο Κωστής Χατζηδάκης.
«Η χώρα χρειάζεται ένα επενδυτικό σοκ»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εν συνεχεία «επιτέθηκε» στην Κυβέρνηση για τα έργα που προανήγγειλε, μίλησε για επενδυτικό σοκ που απαιτείται αλλά αναφέρθηκε και στο 11οσυνέδριο του κόμματος.


«Η Κυβέρνηση δεν προωθεί κανένα νέο έργο και το μόνο που κάνει είναι να ολοκληρώνει τα παλιά. Η χώρα μας χρειάζεται ένα επενδυτικό σοκ. Για να έρθει η Ελλάδα στα ίσα της χρειαζόμαστε πάνω από 155 δις. επενδύσεις την επόμενη πενταετία».

Οσον αφορά το συνέδριο της ΝΔ αλλά και τη σχέση του κόμματος με τους πολίτες ο κ. Χατζηδάκης είπε: «Το 11ο συνέδριο ήταν αφιερωμένο στο πρόγραμμά μας, κάναμε λάθος γιατί δεν τα έχουμε προβάλει περισσότερο για να γίνουν κτήμα στον κόσμο. Εμείς θα έχουμε κάνει καθαρούς λογαριασμούς με τους Έλληνες πολίτες ΝΔ δεν θα διστάσει να απευθυνθεί και στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να βοηθήσουν και από τη θέση Υπουργών. Είναι και μια προσπάθεια πατριωτική».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *