ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Βασάνισαν και σκότωσαν τον φοιτητή - Δεν είναι ένας ο δράστης



Περισσότερα από ένα άτομα βασάνισαν και σκότωσαν τον φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Αυτά δηλώνει αποκλειστικά στο Star ο δικηγόρος της οικογένειάς του.

Οι γονείς του ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά αν δεν έχουν σύντομα απαντήσεις στον γρίφο του θανάτου του.

«Δε μπορεί να είναι ένας (ο δράστης). Δεν ξέρω αν αφαίρεσε ένας ή δυο την ζωή του Νίκου Χατζηπαύλου αλλά σίγουρα στο να κρυφτεί η σορός του και να εναποτεθεί μετά εκεί βοήθησαν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι και όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν» δήλωσε στο Star ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού φοιτητή.Παραμείνουν όμως ασύλληπτοι καθώς όπως ισχυρίζονται οι δικοί του άνθρωποι έγιναν λάθη από τη πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Νικόλας.

Σύμφωνα με την οικογένεια του φοιτητή ο πρώτος ιατροδικαστής με το πόρισμά του, προκάλεσε πολλά ερωτήματα δεδομένου ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Νικόλας Χατζηπαύλου έσβησε 2 με 3 ημέρες μετά την πτώση του:

«Όταν ένα παιδί εξαφανίζεται την Κυριακή και η πτώση φέρεται να έγινε Τρίτη ή Τετάρτη το πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι που είναι το παιδί μέχρι την Τρίτη – Τετάρτη» τονίζει ο κος Γλύκας.

Η οικογένεια του Νικόλα Χατζοπαύλου σχεδόν 6 μήνες μετά τον θάνατό του περιμένει μια απάντηση από τον αρμόδιο εισαγγελέα για το τι συνέβη τελικά στο παιδί.

Οι ίδιοι έχουν όπως μας είπαν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι το παιδί τους δολοφονήθηκε στο βράχο Λαγκά στην Κάλυμνο.

madata.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *