ροή ειδήσεων

Αυτή την θεωρία συνωμοσίας την έχετε ακούσει; Ο Πατριάρχης Κύριλλος είναι…



Ο πατριάρχης Κύριλλος (πραγματικό όνομα Βλαντιμίρ Μιχαϊλόβιτς Γούντγιαγιέφ) είναι ένας κοινός πράκτορας της KGB (Επιτροπή Κρατικής Ασφάλειας) και φίλος του πράκτορα της ΚGB, του Πούτιν, όπως όλα τα πνευματικά τέκνα της εποχής του σοβιετικού σταλινισμού, σούπερ κατάσκοπος Γιούρι Αντρόποφ. Έτσι ισχυρίζεται ο Brendon O’Connell στο βίντεο.

Μόλις κάνει κάτι ο Παπά Φραγκίσκος ορμάνε τα κοράκια, όταν όμως το ίδιο ο Κύριλλος Μόσχας τότε τσιμουδιά.

Όταν για παράδειγμα ο Κύριλλος συγκεντρώνει μια περιουσία και φοράει το ελβετικό ρολόι των 30.000 $, υπάρχει σιωπή. Αυτή είναι άλλη σοβιετική εποχή μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδιασμού.

Γιατί ο Πατριάρχης Κύρυλλος αποκαλούνταν «Μητροπολίτης καπνού»

Πολλοί Δυτικοί γνωρίζουν λίγα για τον νέο Πατριάρχη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατέρα Κυρίλλου. Πολλοί Ρώσοι τον γνωρίζουν ως σπουδαίο ρήτορα και πλήθος εβδομαδιαίων τηλεοπτικών εκπομπών «Λόγος του ποιητή». Ωστόσο, πολύ λίγοι γνωρίζουν ότι ο Κύριλλος (Βλαντιμίρ Γούντγουέφ από το διαβατήριο), δισεκατομμυριούχος και πρώην λειτουργός της KGB, έκανε την τύχη του στον καπνό, το αλκοόλ , και τις πωλήσεις πετρελαίου. Οι δραστηριότητες του ήταν μεταξύ των κυριότερων λόγων για τους οποίους τα μη κερδοσκοπικά κέρδη στη Ρωσία έχασαν τη φορολογική έκπτωση. Ο νέος ορθόδοξος ηγέτης αρέσει να παίζει με αποθέματα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, σκι κατάβασης και να εκτρέφει αποκλειστικά είδη σκυλιών. Διαθέτει βίλες στην Ελβετία και ένα ρετιρέ με θέα τον καθεδρικό ναό του Σωτήρος του Χριστού στη Μόσχα.



Ο Κύριλλος αποφοίτησε με τιμητική διάκριση από την Πνευματική Ακαδημία του Λένινγκραντ το 1969. Το 1970 απέκτησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα και μετά από μερικές μικρές θέσεις διορίστηκε προσωπικός γραμματέας του Μητροπολίτη Νικοδήμου, αρχηγού των εξωτερικών σχέσεων των εκκλησιών. Από εκείνη τη στιγμή, ο Κύριλλος έγινε το πρόσωπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε όλα τα ξένα ταξίδια στη Δυτική Ευρώπη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του vlasti.net, οι συνάδελφοί του και οι ανταγωνιστές του Κύριλλου συνέδεαν όλα τα ταξίδια του με το έργο του για τη σοβιετική KGB όπου ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Mikhailov» ξεκινώντας ο Κύριλλος από το 1972,.

Ο Κύριλλος είναι προοδευτικός, μιλά ξένες γλώσσες, ασχολείται με τα θέματα της άγνοιας της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ και τάχθηκε υπέρ της χρήσης της σύγχρονης ρωσικής γλώσσας (αντί της παλιάς σλαβικής) κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών. Το 1991, το έτος κατά το οποίο έπεσε η Σοβιετική Ένωση, κέρδισε τον τίτλο του Μητροπολίτη. Η νέα εποχή του καπιταλισμού έφερε νέα επιτεύγματα στη ζωή του Μητροπολίτη Κυρίλλου. Το 1996, ο Κύριλλος έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας «Peresvet», που είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Το τεύχος του 1996 (# 34) του περιοδικού Moscow News αναφέρει ότι ο Κύριλλος, εδώ και δύο χρόνια, διοργάνωσε εισαγωγές προϊόντων υψηλής φορολόγησης, κυρίως καπνού, στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οι ισχυρισμοί υποστηρίχθηκαν από άλλες αξιοσέβαστες πηγές ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Moskovsky Komsomolets.

Ο μόνιμος Πατριάρχης επιβεβαίωσε την εισαγωγή των άκρως μη Χριστιανικών προϊόντων. Μέχρι το 1997 ο Κύριλλος παραδέχτηκε την εισαγωγή οινοπνευματωδών και καπνού, αλλά ισχυρίστηκε ότι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την «ανθρωπιστική βοήθεια». Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και το ιδιωτικό ίδρυμα «Νίκα» του Κυρίλλου ήταν μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και το 1996 μόνο, εισήγαγαν οκτώ δισεκατομμύρια τσιγάρα στη Ρωσία. Η «εκκλησιαστική» επιχείρηση του Κυρίλλου απογειώθηκε σαν χιονόμπαλα, καθώς οι νόμιμοι ανταγωνιστές δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τις χαμηλές τιμές καπνού και αλκοόλ. Οι εισαγωγείς απομακρύνθηκαν φυσικά από την αγορά, καθώς δεν μπορούσαν να ταιριάξουν τις τιμές του Κυρίλλου μετά την πληρωμή των απαραίτητων κρατικών τελών.

Κάποιοι θυμούνται την αγάπη για την Περεστρόικα και την Γκλάσνοστ στην εποχή των Ρεγκάν Γκορμπατσόφ. Τώρα έχουμε μια πανομοιότυπη επανάληψη εδώ με το Τραμπ και τον Πούτιν. Ο Πούτιν είναι ο πιο δημοφιλής συνωμότης πολιτικός στον πλανήτη και οι μάζες τον θαυμάζουν.

Όπως γνωρίζουμε υπάρχουν ελεύθερες αγορές για τους φτωχούς και σοσιαλιστική ευημερία για τους πλούσιους στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο.



Πρέπει να βρισκόμαστε σε κατάσταση συνεχούς ψυχολογικής και ακόμη και φυσικής αποσταθεροποίησης από τον πόλεμο στη Συρία. Απόλυτα συγκεχυμένες και αντιφατικές ειδησεογραφικές αναφορές θα κυριαρχούν και εξίσου αστεία Μέσα Μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από τους ίδιους ανθρώπους.

Καθώς η ανθρωπότητα είναι αντιδραστική και προβάλει αντιστάσεις , ελέγχεται. Αλλά δεν το συνειδητοποιεί άμεσα. Αυτή είναι η εποχή του ψυχολογικού πολέμου στο ύψιστο σημείο μέσω της Επιτροπής Κρατικής Ασφάλειας. Ξεκινάει από τη Μόσχα στο Τελ Αβίβ ως στην Ουάσιγκτον μέσω του εθισμένου σεξουαλικά και παθιασμένου Τραμπ και του εξίσου αηδιαστικού πνευματικού μαγειρέματος-πόσιμου σπέρματος, και τέλος του Ομπάμα και Χίλαρι. Όλα δημιουργήθηκαν και ελέγχονταν από τους ίδιους ανθρώπους δηλαδή τους Ισραηλινούς σκληροπυρηνικούς σιωνιστές προδότες (Μπολσεβίκοι) στην Αμερική και η κλίκα της ισραηλινής Στρατιωτικής Νοημοσύνης στο Ισραήλ.

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *