ροή ειδήσεων

Έτοιμος να παραιτηθεί, Αρχιμανδρίτης Μητροπόλεως Δωδεκανήσου



Ραγδαίες εξελίξεις σε Μητρόπολη της Δωδεκανήσου-αποφασισμένος να παραιτηθεί δηλώνει στο στενό του περιβάλλον Αρχιμανδρίτης.



Μια πολύ θλιβερή είδηση έφθασε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, για το πρόσωπο ενός από τους πλέον αγαπητούς Ιερείς της Δωδεκανήσου, με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και σημαντική καθημερινή κοινωνική προσφορά.


Ο Αρχιμανδρίτης, αισθάνεται πως η Μητρόπολή του δεν τον στηρίζει στο έργο του, εδώ και πολύ καιρό, και από το περιβάλλον του υποστηρίζεται πως τεχνιέντως του ασκείται αυτή η επιθετική συμπεριφορά με σκοπό να εξαναγκαστεί σε παραίτηση.

Ο εν λόγω άνθρωπος, καθ όλα άξιος Κληρικός, ουδέποτε έχει προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Τουναντίον καθημερινά προσέρχονται στους Ιερούς Ναούς όπου ιερουργεί χιλιάδες άνθρωποι από το νησί, προσφέρει από το υστέρημά του αγαθά, φαγητό, φάρμακα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χωρίς ποτέ να το διαφημίζει.

Από το περιβάλλον του γίνεται λόγος για συγκεριμένα ΄΄φέουδα΄΄, που έχουν συμμαχήσει σε βάρος του με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το έργο του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πόροι για την κάλυψη των αναγκών του ποιμαντικού.

Αδιαφορώντας όμως για τον πόλεμο που υφίσταται, ο άξιος Ιερέας, κάλυπτε από την τσέπη του όλες τις ανάγκες και τα έξοδα.

Ευχόμαστε πραγματικά να μη γίνει πράξη αυτή του η βούληση, όλες οι πλευρές να έλθουν σε διάλογο, να ξεπεραστούν οι διαφορές, διότι πραγματικά θα είναι τεράστια απώλεια η παραίτηση του συγκεκριμένου ανθρώπου.

ekklisiaonline

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *