ροή ειδήσεων

Υπόθεση θρίλερ στη Ρόδο: Ιδιοκτήτες κομμωτηρίων δέχτηκαν πυροβολισμούς μέσα σε τρεις μήνες



Διαστάσεις "θρίλερ" έχει πάρει για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η έρευνα για την εξιχνίαση υπόθεσης πυροβολισμών εναντίον 27χρονου συνιδιοκτήτη κομμωτηρίου.


Ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής είχε δεχθεί επίθεση στις 16 Ιανουαρίου. Πριν από λίγες ημέρες, στις 9 Απριλίου, ο συνέταιρος του, ηλικίας 33 ετών, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από δύο κουκουλοφόρους, που τον ακινητοποίησαν στο κομμωτήριο, δένοντάς τον σε μια καρέκλα, ότι τον απείλησαν με όπλο, ότι πυροβόλησαν σε μια ντουλάπα για εκφοβισμό κι ότι ακολούθως παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν το περιεχόμενό του, το οποίο δεν μπόρεσε να προσδιορίσει, το πορτοφόλι του, που περιείχε 1000 ευρώ και από το ταμείο 300 ευρώ περίπου.

Ο 33χρονος, που έχει υποστεί σοκ, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ η έρευνα των αστυνομικών για την δεύτερη αυτή υπόθεση με επίκεντρο το ίδιο κομμωτήριο και με θύμα έτερο ιδιοκτήτη του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε, ενώ εκκρεμεί η αξιολόγηση στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί για την εξιχνίαση της πρώτης εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης.

Τι είχε συμβεί στην πρώτη επίθεση

Στις 16 Ιανουαρίου 2018, ο 27χρονος, που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε μικρή απόσταση από την εργασία του, σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης της Ρόδου, όταν εισήλθε δέχτηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο με πυροβολισμό από πιστόλι.

Η βολίδα, που φέρεται να προέρχεται από πιστόλι τύπου Mακάροφ ή άλλο όμοιο, διαμετρήματος 9 mm έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και καρφώθηκε κοντά στο κάθισμα του συνοδηγού. Ο 27χρονος, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε αλλά τρομοκρατήθηκε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις έρευνες των αστυνομικών δεν προέκυψε σαφής αιτία για την εις βάρος του απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο ίδιος μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μην γνωρίζει τα αίτια της επίθεσης και να κατέθεσε ότι δεν δεχόταν απειλές κατά της ζωής του. Η σφαίρα έχει αποσταλεί για περαιτέρω έρευνα στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το ίδιο θα γίνει και με την δεύτερη βολίδα που συνέλεξαν προχθές από την ντουλάπα του κομμωτηρίου.
enikos.gr
Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *