επικαιρότητα

ΝΕΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΜετά την επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου παρουσία του προέδρου της κοινότητας κ Μιχαήλογλου Κυριαζή και του Αντιδημάρχου συντονιστή κ. Τσίκκη Δημήτρη, στην κοινότητα Παραδεισίου δόθηκε το πράσσινο φως για την έναρξη χωματουργικών εργασιών για την κατασκευή του νέου βοηθητικού γηπέδου.

Η κατασκευή του νέου αυτού αθλητικού χώρου αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των νέων του Παραδεισίου. Αυτό σήμερα άρχισε να γίνεται πράξη, ο Δήμος Ρόδου έμπρακτα είναι κοντά στους νέους της κοινότητας.


Εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής βοηθητικού γηπέδου ΔΚ Παραδεισίου. Μηχανήματα και προσωπικό της ενότητας Πεταλούδων ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ.

Μετά την ολοκλήρωση των χωματουργικών εργασιών για την ολοκλήρωση του γηπέδου θα συνδράμουν, οι τεχνικες υπηρεσίες του Δήμου, ο ΔΟΠΑΡ, ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Παραδειδίου.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά