ροή ειδήσεων

Κατασχέθηκαν χιλιάδες πυροτεχνήματα σε όλη την χώρα



Χιλιάδες πυροτεχνήματα που θα έφθαναν στα χέρια πιστών κατάφεραν να εντοπίσουν και να κατασχέσουν οι αρχές – Επιχειρήσεις σε Φωκίδα, Χερσόνησο, Καβάλα
Εκρηκτική θα ήταν η Ανάσταση σε δυο διαφορετικές περιοχές της Φωκίδας, αν έφταναν στα χέρια νεαρών πιστών τα χιλιάδες πυροτεχνήματα που διέθεταν προς πώληση στα καταστήματά τους δυο έμποροι ηλικίας 44 και 61 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν στα δυο μαγαζιά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 9.957 κροτίδες, 12.584 παιδικά αθύρματα, 907 φωτοβολίδες και 15 βεγγαλικά! Οι δυο καταστηματάρχες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Άμφισσας – Δελφών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

*** Στα σπίτια τους σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος δύο Έλληνες ηλικίας 45 και 51 χρόνων, μετά από έρευνες που έγιναν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διακίνησης παράνομων πυροτεχνημάτων. Κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκαν συνολικά 1.417 κροτίδες με αποτέλεσμα οι δράστες να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Χιλιάδες ήταν και τα δυναμιτάκια που διέθετε προς πώληση στο κατάστημά της σε χωριό της Καβάλας μια 49χρονη, την οποία συνέλαβαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα της Μ. Δευτέρας. Στο μαγαζί κατασχέθηκαν 3.600 παιδικά αθύρματα και η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που της άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *