ροή ειδήσεων

Με σκάφος του Λιμενικού στην Τήλο ο Τσίπρας



Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, έφθασε στη Ρόδο με την με πτήση της Olympic Αirways, o πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την σύζυγό του εριστέρα. Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε αμέσως με σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο νησί της Τήλου, όπου και αναμένεται να παραμείνει έως και τη Λαμπρή Τρίτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έφθασε συγκεκριμένα στην Τήλο στις 11.30 το πρωί, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Περιστέρα, τα παιδιά του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, καλεσμένος του δημοσιογράφου και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Θανάση Καρτερού που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό Τήλου.

Στο νησί, παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και δεν περιλαμβάνει επίσημες συναντήσεις με αιρετούς παράγοντες ή φορείς, υπήρξε ιδιαίτερη προετοιμασία για την υποδοχή του και τελικά, σύμφωνα με τη dimokratiki, έκανε και μια σύντομη επίσκεψη στο Δημαρχείο.

Στο λιμάνι τον υποδέχθηκαν η δήμαρχος Μαρία Καμμά – Αλειφέρη, δημοτικοί σύμβουλοι και ο συνεργάτης του δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός, ο οποίος είχε προετοιμάσει και τα της επισκέψεώς του στο νησί. Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες, επισκεπτόταν το νησί της Τήλου και κατά το παρελθόν.

Κατά την άφιξή τους στο νησί, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με casual ντύσιμο, εάν και δεν επιτράπηκε η λήψη φωτογραφιών από τους κατοίκους. Μάλιστα, άνθρωπος της ασφάλειάς του, ζητούσε τη διαγραφή των φωτογραφιών από κατοίκους του νησιού που τυχόν επιδίωκαν να τον αποθανατίσουν.

Ο πρωθυπουργός, κατά τις πληροφορίες της blackmonday, θα διαμείνει σε ξενοδοχείο στο οποίο έφθασε με τα πόδια από το λιμάνι, δίδοντας εντολή στα αυτοκίνητα που τον περίμεναν να φύγουν άδεια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας είχε προγραμματίσει να παρακολουθήσει την μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού – Αρμάνι σε καφετέρια του νησιού και να δειπνήσει στο εστιατόριο του Μιχ. Σακελλάρη.
Για σήμερα προγραμματίζει να εκκλησιαστεί και να παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Μεγάλο Χωριό, ενώ την τελετή της Αναστάσεως θα παρακολουθήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στα Λιβάδια.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, πιθανώς να επισκεφθεί και το νησί της Νισύρου, ενώ στη Ρόδο θα βρίσκεται στις 16 & 17 Απριλίου 2018, σε επίσημη επίσκεψη, συμμετέχοντας στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *