Αμέσως διατάχθηκαν F-16 να απογειωθούν από το Καστέλι ,τα οποία έφθασαν στη περιοχή της πτήσης του UAV ANKA και το εντόπισαν.
Η πρώτη αναχαίτιση τουρκικού UAV στο Αιγαί από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη έγινε χθες στα Δωδεκάνησα! Ένα UAV ANKA του τουρκικού ναυτικού, εντοπίστηκε από ελληνικά ραντάρ στην περιοχή της Ρόδου. Αμέσως διατάχθηκαν F-16 να απογειωθούν από το Καστέλι ,τα οποία έφθασαν στη περιοχή της πτήσης του UAV ANKA και το εντόπισαν.
Το UAV ANKA το είχαν απογειώσει οι Τούρκοι από την αεροπορική βάση του Ντάλαμα. Με την εμφάνιση των ελληνικών F-16, οι Τούρκοι το απέσυραν για λίγο στον εναέριο χώρο τους ,αλλά γρήγορα το επανέφεραν στον ελληνικό. Τα F-16 παρακολούθησαν τη πτήση του ,μέχρι οι Τούρκοι να το αποσύρουν.
Είναι η πρώτη καταγραφή παραβίασης των UAV ANKA, μετά από την επίσημη ανακοίνωσητης επιχειρησιακής τους ένταξης στο τουρκικό ναυτικό, στις 27 Μαρτίου.
Πηγή: militaire.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.