ροή ειδήσεων

H Ρόδος αγκαλιάζει το World Taekwondo Beach Championships



Η αντίστροφη μέτρηση για World Taekwondo Beach Championships, που θα γίνει στη Ρόδο από τις 25 ως τις 28 Απριλίου 2018, έχει ξεκινήσει και ήδη είναι συγκινητική η υποστήριξη του νησιού στην κορυφαία αυτή διοργάνωση, με τους κατοίκους να είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τάεκβοντο παραλίας που θα φιλοξενηθεί στο Ναυτικό Ομιλο Ρόδου.

Ηδη έχουν ενημερωθεί όλα τα σχολεία της Ρόδου και θα είναι πολλοί οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και τις τέσσερις ημέρες των Αγώνων, γεγονός που θα τα φέρει πιο κοντά στον αθλητισμό και τα οφέλη του.


Είναι πολλοί και οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων που θα μοιράσουν δώρα στους αθλητές όλου του κόσμου που θα ταξιδέψουν στο «Σμαραγδένιο Νησί», προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τους «θυσαυρούς» της ροδίτικης γης.

Συγκινητική είναι και η ανταπόκριση για τις θέσεις των εθελοντών, καθώς όλοι θέλουν να βοηθήσουν στην άψογη διοργάνωση του World Taekwondo Beach Championships, με την πρωτοκαθεδρία να την έχουν οι σύλλογοι ταέκβοντο της Ρόδου.

Ενθερμοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι και οι τοπικές αρχές και το απόγευμα της Τετάρτης στην Τελετή Εναρξης αναμένεται να βρεθούν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, η Αντιπεριφερειάρχης. Τουρισμού-Πολιτισμού & Αθλητισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου και ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.




Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Τετάρτη ως και το Σάββατο 10-13:00 κα 15:00-18:00.


Το World Taekwondo Beach Championships θα καλύψει ο ΣΚΑΪ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις τέσσερις ημέρες των αγώνων, η τελετή έναρξης, αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστούν, θα προβληθούν το βράδυ της 13ης Μαϊου σε ένα ειδικό αφιέρωμα, αμέσως μετά το Survivor.

To πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 60 λεπτών και την παρουσίαση θα κάνουν η Λάουρα Νάργες και ο Στέφανος Αβραμίδης.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τaekwondo αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo, τη διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της εταιρείας Sports Traveler 76.

Όπως και πέρυσι, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος θα είναι η Daedo International, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την καινοτομία στο taekwondo.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής

https://www.sportstraveler76.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *