επικαιρότητα

Πάτμoς: Εντοπίστηκε νεκρός αλλοδαπός κυβερνήτης σκάφουςΒρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα


Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτμου, ότι 73χρονος αλλοδαπός, ως πλοιοκτήτης – κυβερνήτης του Ι/Φ σκάφους «PROUD MARY» απέπλευσε την Παρασκευή 06/04/2018 από τη ν. Πάτμο με προορισμό τη ν. Λειψών και έκτοτε αγνοείται. Το ανωτέρω σκάφος βρισκόταν σε καρνάγιο της Πάτμου τα τελευταία έξι χρόνια και καθελκύστηκε την Μ. Τετάρτη.

Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές, ενώ προς εντοπισμό του σκάφους απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν με περιπολικό όχημα προς διερεύνηση του εν λόγω συμβάντος από ξηράς κατά μήκος της ακτογραμμής ν. Πάτμου.

Βραδινές ώρες εντοπίστηκε το ιστιοφόρο, αγκυροβολημένο σε κοντινή απόσταση από δυσπρόσιτη ακτή βορειοανατολικά ν. Πάτμου χωρίς τον 73χρονο επιβαίνοντα.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος καθώς και το Τ/Χ σκάφος «ΘΕΥΑ» με επιβαίνοντα επαγγελματία δύτη, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του τον 73χρονο, στον βυθό της θάλασσα πλησίον του «PROUD MARY». Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Πάτμου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης