ροή ειδήσεων

To F-16 Viper σε μία φαντασμαγορική εμφάνιση στη Ρόδο - ΒΙΝΤΕΟ



Τα F-16 στην έκδοση Viper ( σ.σ Οχιά) που αποτελεί την τελευταία έκδοση των μαχητικών της τέταρτης γενιάς είναι στο επίκεντρο των ελληνικών ΜΜΕ λόγω της επικείμενης αναβάθμισης των F-16 που αναμένεται να γίνει. Το μόνο που μένει είναι να μπουν οι πολυαναμενόμενες υπογραφές με τις ΗΠΑ. Με αφορμή την αναβάθμιση των F-16 που αναμένεται, προβάλουμε παρακάτω ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο με την “ιπτάμενη οχιά”, από το Air Show που έγινε πέρυσι στη Ρόδο.

Με την ιπτάμενη “Οχιά” πρωταγωνίστρια και τον πιλότο John Waters στο πιλοτήριο, το σόου στη Ρόδο έγινε πραγματικά φαντασμαγορικό. Ο πιλότος έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις επιχειρησιακές δυνατότητες του αεροσκάφους και ο εκφωνητής απογείωσε το σόου με την εκπληκτική περιγραφή του.



Aξίζει να σημειώσουμε ότι ο πιλότος John Waters είναι ο κυβερνήτης της ομάδας των αεροπορικών επιδείξεων των ΗΠΑ για τα F-16 Viper. Η έδρα του είναι στη βάση της στρατιωτικής δύναμης Shaw της Νότιας Καρολίνας. Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει παρακάτω είναι ένας πραγματικός “μάγος” της "ιπτάμενης οχιάς".


onalert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *