ροή ειδήσεων

Τριάντα πέντε Αμερικανοί tour operators ενημερώθηκαν για την Ρόδο



Με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου στην αμερικανική αγορά η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, συναντήθηκε με 35 Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες που έφτασαν στο νησί με το κρουαζιερόπλοιο Majesty της Celestyal Cruises Inc., στο πλαίσιο κρουαζιέρας που οργάνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία ειδικά για συμμετέχοντες στο ετήσιο περιφερειακό συνέδριο Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων ASTA Destination Expo, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 14-17 Απριλίου 2018.

Η αντιδήμαρχος παρουσίασε σε αίθουσα του πλοίου, με βίντεο και power point τη Ρόδο ως τουριστικό προορισμό, αλλά και ως τόπο διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων, πάντα με την αρωγή του δήμου. Προέβαλε δε με εξαιρετικό τρόπο το νησί, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φυσική ομορφιά του νησιού, τα ήθη και τα έθιμα, τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του και τις δράσεις όλων των φορέων, που καθιστούν τον τόπο αυτόν μοναδικό τουριστικό προορισμό.

Η παρουσίαση εντυπωσίασε τους Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες που συζήτησαν αμέσως μετά διεξοδικά με την κ. Χατζηλαζάρου για τις δυνατότητες που έχει συνολικά η Ρόδος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός.

Η αντιδήμαρχος αναφέρθηκε όχι μόνον στην προοπτική αξιοποίησης όλων των πλεονεκτημάτων του νησιού της Ρόδου, φύση, ιστορία, πολιτισμό, υποδομές, αλλά και στη στρατηγική που χαράσσει το Λιμενικό Ταμείο με σειρά ουσιαστικών μέτρων για εκσυγχρονισμό του τουριστικού λιμένα Ρόδου με νέες τεχνολογίες, για την ασφάλεια των λιμανιών και την αναβάθμιση γενικότερα των υπηρεσιών, που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη.

Στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου διένειμαν στους Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες USB, με το υλικό της παρουσίασης του νησιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Λ. Μαστή

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *