ροή ειδήσεων

Ρόδος: πολυτελής θαλαμηγός στο «σφυρί» για 14 εκατ. (pics)



Υπερπολυτελές σκάφος μήκους 40 μέτρων βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό την Τετάρτη 30 Μαΐου για 14 εκατ. ευρώ.

Τον πλειστηριασμό της θαλαμηγού «Mirage IV», η οποία είναι προσαραγμένη στη Ρόδο και βρίσκεται υπό απαγόρευση απόπλου από τον Φεβρουάριο, επισπεύδει η ναυτιλιακή εταιρεία Catalano Shipping Services με έδρα της Κάννες. Το σκάφος φέρει σημαία των νησιών Κέιμαν και ανήκει στην εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων Partners International Leisure LTD.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, ο λόγος που το «Mirage IV» βγαίνει σε πλειστηριασμό στην Ελλάδα είναι επειδή ελλιμενίζεται στον λιμένα Μανδρακίου – Ρόδου, και όχι επειδή επισπεύδεται από ελληνική εταιρεία/τράπεζα ούτε επειδή εμπλέκονται ελληνικά συμφέροντα. Το σκάφος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκμισθώνεται από την για κρουαζιέρες με ορμητήριο τη Ρόδο.


Απαράμιλλη πολυτέλεια

Το «Mirage IV» είναι ένα ολοκαίνουργιο σκάφος δυναμικότητας 12 ατόμων, το οποίο κατασκευάστηκε το 2014 στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει ασύγκριτες ανέσεις και πολυτέλεια στους ενοίκους του.

Όπως αναφέρει η κατασχετήρια έκθεση, η θαλαμηγός βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και διαθέτει πολυτελή επίπλωση. Περιλαμβάνει έξι διπλές καμπίνες, δύο σαλόνια σε διαφορετικά επίπεδα, δύο τηλεοράσεις 75 και 65 ιντσών και κουζίνα με πλήρες εξοπλισμό.

Η γέφυρα της θαλαμηγού είναι εξοπλισμένη με όλα τα όργανα ναυσιπλοΐας τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει δύο σημεία διακυβέρνησης, ένα στη γέφυρα εσωτερικά και το άλλο στην υπερκατασκευή εξωτερικά.

insider

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *