ροή ειδήσεων

ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια – Έγινε η νύχτα μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος



Πανηγυρισμοί και συνθήματα πάνω στο διώροφο ανοικτό πούλμαν, το οποίο μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης από τη Ριζούπολη στη Νέα Φιλαδέλφεια



Την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιόρτασε το Σάββατο η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Ριζούπολη και το τελετουργικό για το πρωτάθλημα οι παίκτες της ΑΕΚ ανέβηκαν στο διώροφο ανοιχτό πούλμαν με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τους περίμεναν χιλιάδες φίλοι των "κιτρινόμαυρων".

Οι παίκτες της ΑΕΚ μάλιστα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα στην οροφή του πούλμαν με τον κόσμο να μην σταματάει να αποθεώνει τους πρωταθλητές για το 2018.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από τη πορεία του πούλμαν της ΑΕΚ:Η ΑΕΚ γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματοςΗ ΑΕΚ γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματοςΗ ΑΕΚ γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος


«Αποθέωση»! Η ΑΕΚ στα… ουράνια – Ο Μάνταλος σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή



- Η προσμονή 24 ετών -χωρίς πρωτάθλημα- για την ΑΕΚ έλαβε και επίσημα τέλος - Η Ένωση υλοποίησε τον στίχο "πέρασε η μπόρα, πέρασε" και σήκωσε την κούπα της φετινής Superleague - Μέσα σε μια κατακίτρινη Ριζούπολη ο Πέτρος Μάνταλος ύψωσε στον ουρανό την κούπα του πρωταθλητή (12ο για την ΑΕΚ) και έδωσε το έναυσμα για "τρελούς" πανηγυρισμούς - Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα στο τελευταίο της φετινό ματς για το πρωτάθλημα και πλέον... κοιτάζει τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ


Από το «Επιστρέφουμε» και το «Ερχόμαστε» στο «Είμαστε πια πρωταθλητές»! Μια αντίστροφη πορεία για την ΑΕΚ γεμάτη δάκρυα, χαμόγελα, πείσμα και… πάντα με τον κόσμο στο πλάι της! Το όνειρο έγινε πραγματικότητα 24 χρόνια μετά.

Με εξαιρέσεις τις «ανάσες» που έπαιρνε από τις κατακτήσεις 6 κυπέλλων, κάποιες βραδιές θριάμβων και κάποιους παίκτες που κόσμησαν με την παρουσία τους τις ομάδες που δημιούργησε, τα τελευταία 24 χρόνια της ΑΕΚ ήταν μια τεράστια δοκιμασία για όσους αγάπησαν και βρέθηκαν δίπλα της.

Η Ένωση βίωσε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λοιδορήθηκε από τους αντιπάλους της, γνώρισε βαριές ήττες, υποβιβάστηκε στην Γ΄ κατηγορία, έπαιξε σε έδρες που απλά μέχρι τότε.. περνούσε απ’ έξω, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της «εκδίκησης» και της χαράς.


Μελισσανίδης: «Να πανηγυρίσουμε και στο νέο γήπεδο πολλά πρωταθλήματα»




Πανευτυχής και δικαιωμένος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, μετά τη στέψη της -και τυπικά- ως πρωταθλήτριας, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια.

Μιλώντας στην κάμερα της Novasports, ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης δήλωσε σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και νέες διακρίσεις για τον «Δικέφαλο», ενώ επανέλαβε ότι η ανέγερση του νέου γηπέδου ισοδυναμεί, όχι με ένα, αλλά με πολλά πρωταθλήματα.

«Ήταν μία επιτυχημένη προσπάθεια και πρέπει να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, παίκτες και προπονητές. Είμαστε όλοι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Μετά από τόσα χρόνια, η ομάδα άξιζε αυτό το πρωτάθλημα.

Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, εμείς είχαμε τύχη, ήμασταν οργανωμένοι. Χωρίς φανφάρες, "χτίσαμε" μέσα σε πέντε χρόνια μία ομάδα και θα έχουμε και άλλες διακρίσεις», δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος χαρακτήρισε ως κομβικά σημεία της χρονιάς τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, την ανατροπή στο ΟΑΚΑ και τη νίκη μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ηγέτης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ δεν θέλησε να πει κάτι για την υπόθεση της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε όμως στο θέμα της "Αγιά-Σοφιάς": «Το γήπεδο για μένα είναι, όχι ένα, αλλά πολλά πρωταθλήματα. Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς και πιστεύουμε να ολοκληρωθεί σύντομα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *