ροή ειδήσεων

Σαρωτικό χτύπημα από Έλληνες χάκερς: Διέρρευσαν πάνω από 5.000 δεδομένα Τούρκων πιλότων



Ηχηρή απάντηση στις επιθέσεις των Τούρκων - «Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα» - Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα, τοποθεσίες, e-mail και κωδικούς πρόσβασης


Μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις των Τούρκων χάκερς κατά ελληνικών ιστοσελίδων, με απειλές κατά των Ελλήνων, όπως «θα σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα», οι Έλληνες Anonymous ρίχνουν νέο ηχηρότατο «χαστούκι» στους «γείτονες», που ελέγχονται από το καθεστώς Ερντογάν. Άλλωστε, από το ύφος των μηνυμάτων που άφησαν στις ελληνικές ιστοσελίδες που χτύπησαν αποδεικνύουν από ποιον κατευθύνονται…


Στην ανάρτησή τους στον ιστότοπο medium.com οι Anonymous Greece στέλνουν μήνυμα ότι μπορούν να παραβιάσουν ακόμα και απόρρητα δεδομένα. Ανέβασαν μάλιστα και βίντεο που αποδεικνύουν το χακάρισμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

«Anonymous Greece: Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν

Χρειαζόμασταν κάποιες μέρες για να βρούμε και να παραβιάσουμε τους σέρβερ που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες των Τούρκων πιλότων.

Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα.

Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα χρήστη, τοποθεσίες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικούς πρόσβασης».

Είναι η δεύτερη μεγάλη επίθεση που δέχονται οι Τούρκοι.

Πριν λίγες ημέρες, οι Anonymous Greece κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.

Παρακολουθήστε το βίντεο, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα medium.com, στο οποίο οι Anonymous Greece δείχνουν τα βήματα που ακολούθησαν για την τεράστια διαρροή δεδομένων:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *