ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στη φυλακή ο ληστής που έγινε φόβος και τρόμος – Τα χτυπήματα των 8 ημερών!



Αρνήθηκε τα πάντα αλλά δεν έπεισε τους δικαστές. Μέσα σε λίγες μέρες προκάλεσε φόβο στους κατοίκους και έντονο προβληματισμό στην αστυνομία...


Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες (08-05-2018) μετά την απολογία του, o 20χρονος τσιγγάνος, που κατηγορείται ότι εμπλέκεται μαζί με άλλους τέσσερις ομόφυλούς του σε υπόθεση μίας ληστείας και τριών κλοπών που φέρονται να διέπραξαν το προηγούμενο διάστημα στο νησί.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε την 1η Μαΐου 2018 από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν δύο 18χρονους και έναν 19χρονο ενώ φέρονται να εμπλέκονται και άλλα δύο άτομα ηλικίας 17 και 20 ετών. Σε βάρος του 20χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Ρόδου και το Σάββατο το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τον εντόπισαν και τον παρέπεμψαν αρμοδίως.

Ο 20χρονος χθες το πρωί προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια, οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, στέλνοντάς τον στη φυλακή.

Σημειώνεται πως μετά τις απολογίες τους οι δύο 18χρονοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι ενώ ο 19χρονος είχε κριθεί και αυτός προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι ενεργώντας ομαδικά και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά ανέπτυξαν την εξής εγκληματική δραστηριότητα:

Την 22.04.2018 απογευματινές ώρες παραβίασαν αποθήκη με σκοπό την κλοπή μπαταριών που χρησιμοποιούνται σε φορτηγά οχήματα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Την 30.04.2018 απογευματινές ώρες παραβίασαν εμπορική επιχείρηση και αφαίρεσαν μηχάνημα κλιματισμού. Την 01.05.2018 πρώτες πρωινές ώρες επιτέθηκαν σε κάτοικο της Ρόδου και με τη χρήση βίας, του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Στη συνέχεια αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, από άλλο σημείο της πόλης και χρησιμοποιώντας την υπέστησαν τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
newsit.gr
Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *