ροή ειδήσεων

Ρακοσυλλέκτης, με 9 σπίτια, εφιάλτης για τις υπηρεσίες του δήμου



Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε ξεσηκωμός σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, την οδό Μαλικούτη, εξαιτίας μίας αποπνικτικής μυρωδιάς που «έπνιξε» το οικοδομικό τετράγωνο και όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα!


Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε ένα η αποπνικτική μυρωδιά προερχόταν από ένα διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε σκουπιδαριό. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν παλιές ηλεκτρικές συσκευές, σκουπίδια και ακαθαρσίες που αποτελούν πηγές μόλυνσης και κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Οι καθαριστές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξαν το διαμέρισμα. Μύγες, κουνούπια και βρωμιά είναι μερικά από αυτά που αντίκρισαν!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε αργότερα, όταν διαπιστώθηκε ότι πως ο ρακοσυλλέκτης της οδού Μαλικούτη, δεν έχει ένα ή δυο τέτοια διαμερίσματα- σκουπιδότοπους, αλλά συνολικά 9 (!).

Οι επόπτες υγείας αλλά και η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου σηκώνει τα χέρια ψηλά καθώς ούτε την υποδομή έχουν, ούτε το εξειδικευμένο υλικό για να μπορέσει να καθαρίσει τα εν λόγω διαμερίσματα, που αποτελούν μια υγειονομική βόμβα μεγατόνων στο κέντρο της πόλης!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *