ροή ειδήσεων

Πέθανε ένας άνθρωπος με πλούσια κοινωνική δράση και προσφορά στο νησί μας!



Πέθανε ένας άνθρωπος με πλούσια κοινωνική δράση και προσφορά στο νησί μας. Πρόκειται για τον Γιάννη Φούκα, πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ιαλυσού «Προφήτης Ηλίας», με τον οποίο τα topika-nea συνεργαζόντουσαν, προκειμένου να προβάλλεται το σημαντικό αλλά και θεάρεστο έργο που επιτελούσε.


Ο Γιάννης Φούκας, για όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά ήταν εύκολο να διαπιστώσουν πως βρισκόταν πάντα δίπλα στους συνανθρώπους του. Και ιδιαίτερα κοντά σ΄ εκείνους που χρειαζόντουσαν λίγη θαλπωρή, βοήθεια και στήριξη, για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.


Ήταν ένας ανήσυχος άνθρωπος! Ήθελε να φτιάξει πολλά «στραβά κι ανάποδα», και γι΄ αυτό του άρεσε να τα επισημαίνει στις τοπικές εφημερίδες. Εκεί όπου τον πρωτογνωρίσαμε κι εμείς!




Τα τελευταία χρόνια ψηφιζόταν, συνεχώς, ως πρόεδρος στον Χριστιανικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ιαλυσού "Προφήτης Ηλίας Φιλερήμου", με τις πάμπολλες κοινωνικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούσε. Δεν δίσταζε, μάλιστα, να "χτυπά πόρτες" και να συγκεντρώνει διάφορα είδη τα οποία στη συνέχεια τα προσέφερε σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.


Θα μπορούσε κανείς να αναφέρεται για πολλές ώρες, για την προσφορά του Γιάννη Φούκα και ίσως στο τέλος να τον αδικήσουμε.

Να ευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *