ροή ειδήσεων

«Βόμβα» από Τούρκους χάκερς: Θα διαρρεύσουμε στοιχεία του ελληνικού ΥΠΕΞ - Βίντεο - ντοκουμέντο



Τούρκοι χάκερς με ένα βίντεο – σοκ αποδεικνύουν πως έχουν πρόσβαση στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών – Απειλούν πως θα διαρρεύσουν στοιχεία - «Επιτεθήκαμε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων λόγω των 8 Τούρκων» - Δείτε το βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα


Απειλές ότι θα προχωρήσουν σε νέες επιθέσεις το επόμενο διάστημα εκτόξευσαν οι Τούρκοι χάκερς, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων η σελίδα του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.


Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι Τούρκοι χάκερς δεν διστάζουν να απειλήσουν ακόμη και με διαρροή στοιχείων του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία, όπως ισχυρίστηκαν έχουν περιέλθει στην κατοχή τους. Μάλιστα, σε μία επίδειξη ισχύος έδειξαν ένα βίντεο στο οποίο αποδεικνύουν πως όχι μόνο έχουν πρόσβαση στο ελληνικό ΥΠΕΞ, αλλά και πώς μπορούν να ανεβάσουν ότι μήνυμα θέλουν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που προκαλεί τρόμο

«Επιτεθήκαμε στο ΑΠΕ λόγω των 8 Τούρκων»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο προχώρησαν στην επίθεση κατά του ΑΠΕ – ΜΠΕ ήταν σαφείς. «Για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς».

«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει πως στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί. Και ο λόγος είναι που τα 8 μέλη του FETO (κίνημα Γκιουλέν) που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσής μας στις κρατικές ιστοσελίδες».
«Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις αν δεν αλλάξει στάση η Ελλάδα»

Οι Τούρκοι χάκερς υποστηρίζουν πως οι διαδικτυακές επιθέσεις κατά της Ελλάδας θα συνεχιστούν εφόσον η Ελλάδα συνεχίζει τη γραμμή που ακολουθεί, παραπέποντας στους 8 Τούρκους αξιωματικούς.

«Θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρει η Ελλάδα για την FETO. Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της κι εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες» προειδοποίησε ο Τούρκος χάκερ.

Το γκρουπ των Τούρκων χάκερς, το οποίο βρίσκεται πίσω από τις πέντε συνολικά επιθέσεις που έγιναν μέσα σε δύο ημέρες σε ελληνικές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τους ίδιους αποτελείται από χιλιάδες άτομα.
Ελληνικό ΥΠΕΞ: Περιστατικά «κυβερνοεπίθεσης» αντιμετωπίζονται άμεσα

«Ανάλογα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες» απάντησαν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με ισχυρισμούς των Τούρκων χάκερς. Οι ίδιες πηγές τόνισαν επίσης ότι η ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ «ουδέποτε έπαψε να λειτουργεί».

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από την πρόσβαση των χάκερς στο ελληνικό ΥΠΕΞ

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο




newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *