ροή ειδήσεων

Ψέριμος: Προσήγαγαν τουρίστες για «τουρκική σημαία» που τελικά ήταν... ομάδας!



Ο κάτοικος κατήγγειλε στο Λιμενικό ότι τέσσερις άγνωστα άτομα σήκωσαν την τουρκική σημαία και στο νησί έφτασαν κλιμάκια από την Κάλυμνο
Μία καταγγελία ενός κατοίκου για την παρουσία μίας... τουρκικής σημαίας στην Ψέριμο προκάλεσε την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κάτοικος κατήγγειλε στο λιμενικό ότι τέσσερις άγνωστα άτομα σήκωσαν την τουρκική σημαία στην Ψέριμο. Άμεσα στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Λιμενικού από την Κάλυμνο.

Μόνο που η αλήθεια ήταν… λίγο διαφορετική. Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν και επρόκειτο για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους που είχαν έρθει με ημερόπλοιο από την Κω.

Όπως ωστόσο διαπιστώθηκε οι τέσσερις τουρίστες όταν έφτασαν στο νησί θέλησαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με μία κόκκινη σημαία… ομάδας.

Οι κάτοικοι του νησιού οι οποίοι είναι υπερευαίσθητοι το τελευταίο διάστημα εξ αφορμής της τουρκικής προκλητικότητας νόμισαν ότι πρόκειται για σημαία της γειτονικής χώρας.


Οι λιμενικοί έκαναν έρευνα στα πράγματα των τεσσάρων τουριστών όσο και στα κινητάσ τους τηλέφωνα και διαπιστώθηκε η παρεξήγηση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *