ροή ειδήσεων

Η Τασία επιμένει: «Οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια»



Η περιβόητη φράση ότι «οι μετανάστες λιάζονται» όχι μόνο ήταν συνειδητή επιλογή της πρώην αν. υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αλλά και σήμερα αν τη ρωτούσαν θα επαναλάμβανε το ίδιο! Αυτό λέει η ίδια σε μια διαφορετικού τύπου συνέντευξή της στα «Νέα», με την εφημερίδα να εγκαινιάζει μια νέα στήλη, βάζοντας δύο διαφορετικές προσωπικότητες να συζητούν – τώρα η σημερινή αντιπρόεδρος της Βουλής συνομιλεί με τον συνθέτη Γιώργο Ανδρέου.

Η περίφημη φράση «οι μετανάστες λιάζονται» όχι μόνο ήταν συνειδητή επιλογή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου αλλά και σήμερα αν τη ρωτούσαν θα επαναλάμβανε το ίδιο.

Είπα τη φράση «λιάζονται» απόλυτα συνειδητά και, παρ’ όλη την επίθεση που έχω δεχθεί, αν μου έκαναν την ίδια ερώτηση, θα επαναλάμβανα ακριβώς το ίδιο», υποστηρίζει η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνέντευξή της στα Νέα.

Επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί έκανε τότε αυτή τη δήλωση συμπληρώνει ότι η φράση «απέδιδε αυθεντικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν δικαίωμα στον δημόσιο χώρο, όπως όλοι μας. Είχαν έρθει στην πατρίδα μας προκειμένου να ζητήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο, ή εδώ ή στην Ευρώπη, κι ότι έπρεπε όχι απλά να τους ανεχτούμε, αλλά να τους καλωσορίσουμε.»

Οπως λέει ότι την είπε σε ένα πρωινό «που δημοσιογραφικά ρεπορτάζ είχαν αρχίσει να υποδαυλίζουν αυτά τα αισθήματα που όλοι πρέπει να προσπαθούμε να τα γλυκάνουμε, τότε λοιπόν γινόταν προσπάθεια να καλλιεργήσουν ένα αίσθημα φόβου λέγοντας ότι όλοι οι μετανάστες έχουν μαζευτεί στην Ομόνοια κι ότι μας «έπνιξαν».


Τότε λοιπόν μου ζήτησαν να απαντήσω «Τι κάνουν οι μετανάστες στην Ομόνοια;»

Κατάλαβα αμέσως ότι υπήρχε μια περιφρόνηση στην ερώτηση, πως υπονοούσαν ότι οι μετανάστες δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στον δημόσιο χώρο. Και έτσι είπα ό,τι είπα» κατέληξε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/5/18 08:38

    ALLI KOLOGRIA KAI AYTI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/18 17:13

      ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20.000.-ΕΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ-ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ-ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ.-

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *