ροή ειδήσεων

Συνέβη χθες. Πήγε για μπέργκερ μετά από μεθύσι έτσι (Φωτό)


Είναι γεγονός πως το αλκοόλ και οι επιδράσεις του έχουν κάψει κόσμο και κοσμάκη. Μερικοί έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από αυτό, ενώ άλλοι κατάφεραν να γίνουν απλά… ρεζίλι. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε ανθρώπους σε νυχτερινά μαγαζιά -και όχι μόνο- να χάνουν τον έλεγχο και να κάνουν πράγματα για τα οποία μετανιώνουν πικρά την επόμενη μέρα. Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει, η τάση αυτή είναι όλο και πιο συχνή.

Λίγο το καλοκαιρινό mood, λίγο οι παρέες δεν θέλει και πολύ να παρασυρθείς και να γίνεις «ζάντα». Οπότε μάγκες το νού σας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έπαθε και κοπέλα της φωτογραφίας, οι οποία μετά από μια βραδιά ξέφρενου πάρτι κατέληξε σε γνωστό ταχυφαγείο για burger. Μόνο που… κάτι τις έλειπε; Κάτι έχασε στην πορεία; Ή απλά ανέβηκε το φόρεμα της; Δεν έχει και πολύ σημασία. Σημασία έχει ότι κατέληξε στο φαστφουντάδικο με τον κ@λ@ έξω. Η ακριβή τσάντα σε μάρανε καλή μου. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στη Μαγιόρκα, αλλά έχει συμβεί πολλές φορές σε Ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος η Ζάκυνθος η Κρήτη και η Μύκονος.

blogs.gossip-tv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *