ροή ειδήσεων

Έπεσαν οι μάσκες της κλοπής του αιώνα!



Είναι απίστευτο και όμως ελληνικό! Οι τακτικοί δικαστές μηδένισαν τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επειδή οι ερυθρόλευκοι ισχυρίστηκαν ότι χτυπήθηκε ο προπονητής τους και σε ΙΔΙΑ υπόθεση, μηδένισαν ομάδα, που ισχυρίστηκε το ίδιο και έδωσαν το παιχνίδι στην γηπεδούχο ομάδα!

Αυτό το φοβερό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής!...


Στις 1.53πμ της Παρασκευής (περίπου την ώρα, που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η απόφαση Σκουτέρη, που προκάλεσε συζήτηση!), ανακοινώθηκε η απόφαση για την υπόθεση του αγώνα Αχαϊκή – Αστέρας Βλαχιώτη, της 1η Απριλίου 2018, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, γιατί στη διάρκεια της προθέρμανσης, ο άνθρωπος που έκανε ζέσταμα στους τερματοφύλακες της Αχαϊκής, χτύπησε τον προπονητή του Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος έφυγε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν γενικώς κλίμα τρομοκρατίας και επιθέσεις ακόμη και από τον προπονητή των γηπεδούχων!

Ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα σημειώνοντας πως «ο Αστέρας δεν έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της επίθεσης και του τραυματισμού, που όπως καταγγέλλει, δέχτηκε ο προπονητής του». Ότι, περίπου, έγραψε και ο Αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ εξέτασε την υπόθεση και χθες τα ξημερώματα ανακοίνωσε την απόφαση.

Απαλλάσσει την Αχαϊκή, κηρύσσει τον Αστέρα Βλαχιώτη πειθαρχικά ελεγκτέο και του επέβαλε τις ακόλουθες ποινές : Απώλεια του αγώνα με γκολ 3-0, αφαίρεση 3 βαθμών και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, λοιπόν, μηδένισε την ομάδα, που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού του προπονητή της, ο οποίος διακομίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο για εξετάσεις και από την άλλη, μηδένισε τον ΠΑΟΚ, επειδή ο Ολυμπιακός επικαλέστηκε τραυματισμό του προπονητή του, που πήγε σε ιδιωτική κλινική.

Το φοβερό είναι πως το ίδιο είχε συμβεί και σε αγώνα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, όπου τιμωρήθηκε με μηδενισμό ομάδα, που δεν έπαιξε επειδή αποδεδειγμένα χτυπήθηκε ποδοσφαιριστής της και πήγε στο νοσοκομείο!

Κάθε μέρα, που περνά, γίνεται πλέον σαφές, το πως εκλάπη ένα ολόκληρο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, βάσει σχεδίου…

Περισσότερο, πιο αναλυτικό ρεπορτάζ, το σκεπτικό σκάνδαλο, που θα αφήσει άφωνο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και μαρτυρίες στην FORZA Plus, που κυκλοφορεί το πρωί της Κυριακής.

Πηγή : FORZA


Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/5/18 00:26

    Βρε ανόητε δεν εκλάπη το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που ομολογουμενος στον 2ον γύρω είχε την καλύτερη ομάδα , αλλά από βλακεία τους , επειδή αυτός ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ τους το υποσχέθηκε νόμιζαν ότι θα έκαναν ότι μαλακια τους κατέβει για να το χάσουν. με τον Ολυμπιακό επεισόδια έγιναν , όπως και τον περασμένο χρόνο όπως και πάντα εκεί 3εις βαθμούς έχασαν οι υπόλοιποι βαθμοί που πήγαν , με την ΑΕΚ που , ο Ολυμπιακός είχε φέτος την χειρότερη ομάδα όλων των εποχών , είδες με την ΑΕΚ ενώ ο αγώνας τελείωσε και τον αγώνα έχασε και 3εις βαθμούς έχασε , Φίλε μου ήταν όλα μιλημενα και τακτοποιημένα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *