ροή ειδήσεων

Αυτή είναι η σύνταξη που δικαιούται η χήρα του άτυχου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου- Επίσημη ανακοίνωση



Η αλήθεια είναι πως πολλά ακούστηκαν, ακόμα περισσότερα γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά τον θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου αναφορικά με τη σύνταξη που δικαιούται η οικογένειά του μετά το χαμό του.

Τα περισσότερα ήταν- ομολογουμένως- απαισιόδοξα και δραματικά, λόγω των μνημονιακών περικοπών που ισχύουν, γενικά, ωστόσο αυτή η περίπτωση διαφέρει. Κι αυτό προέκυψε, όπως αναφέρει το militaire.gr, με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας και αναφέρει:


«Με αφορμή τον άδικο χαμό του πιλότου μας, Σγού (Ι) Μπαλταδώρου Γεωργίου, μας γνωρίζεται από το ΓΛΚ/ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ότι σύμφωνα με το ν. 4387/16, άρθρο 4, παρ. 2(ε), η σύνταξη της συζύγου με τα δύο τέκνα αυτής, θα διαμορφωθεί στο μικτό ποσό των 3.300€, μείον 6% υπέρ υγειονομικής περίθαλψης 198€ και πληρωτέο ποσό 3.102€ (ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΓΕΕΘΑ)”.

Ο χαμός ενός ανθρώπου δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με το χρυσάφι όλου του κόσμου. Από την άλλη οι οικογένειες που μένουν πίσω πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους. Ειδικά τα παιδιά. Και γι΄αυτό η οικονομική τους στήριξη είναι απαραίτητη.

Οι πεσόντες εν υπηρεσία και ένεκα αυτής σύμφωνα με το νόμο Κατρούγκαλου δεν υπόκεινται στις μνημονιακές κρατήσεις. Γι΄ αυτό και η οικογένεια του Σμηναγού έχει κι άλλα δικαιώματα για τα οποία έχει ενημερωθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *