ροή ειδήσεων

Α/ΓΕΣ: Παρασημοφόρησε "στρατιώτη" για την αφοσίωσή του



Έναν από τους πιο πιστούς "στρατιώτες», παρασημοφόρησε για την αφοσίωσή που επιδεικνύει στην εκπλήρωση του καθήκοντός του, ο Α/ΓΕΣ. Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, που σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιεί επίσκεψη σε ένα από τα Τάγματα Εθνοφυλακής στα βόρεια σύνορα της χώρας, επιβράβευσε με μια ανάρτησή του τον στρατιωτικό σκύλο της φωτογραφίας.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, μάλιστα, προ μερικών μηνών, είχε αποκαλύψει ότι στην εμπροσθοφυλακή της δύσκολης αποστολής του Στρατού Ξηράς να επιτευγχθούν οικονομίες κλίμακος, βρίσκεται ο πιο πιστός...στρατιώτης. Για την ακρίβεια "στρατιωτίνα", που η "διμοιρία" με τους φύλακες της επιτρέπει στο ΓΕΣ, να εξοικονομεί 213.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για ένα θηλυκό στρατιωτικό σκυλί αναπαραγωγής, ράτσας γερμανικού ποιμενικού.

Σύμφωνα με τον αντιστράτηγο Στεφανή, μία τέτοια σκυλίτσα έχει γεννήσει 43 κουτάβια, τα οποία αξιοποιήθηκαν όλα από την υπηρεσία «και αυτή τη στιγμή εκτελούν καθήκοντα φρουρού σε 43 διαφορετικά σημεία και εγκαταστάσεις του Στρατού σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια», όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkiviadis Stefanis (@alkiviadis_stefanis) στις

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *