ροή ειδήσεων

Είναι η Αστυπάλαια η νέα Σαντορίνη;



Αεροπορικές συνδέσεις με τη Βόρειο Ελλάδα και έναρξη της κρουαζιέρας

Νέες αεροπορικές συνδέσεις με τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και την έναρξη της κρουαζιέρας ανακοίνωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρία Καμπούρη, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας τουριστικής καμπάνιας της Αστυπάλαιας (στην παρουσίαση παρέστη από το Tornos News η συνεργάτις μας κυρία Σοφία Κοντογιάννη).

Ειδικότερα, η κυρία Καμπούρη, ανακοίνωσε ότι τον επόμενο χρόνο η Αστυπάλαια θα συνδέεται και με άλλους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, ενώ φέτος ξεκινάει και η κρουαζιέρα με δύο αφίξεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου και στις 24 Αυγούστου, με 600 άτομα ανά άφιξη.

Πτήσεις charter: προτάσεις για επέκταση του αεροδρομίου

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο, επιπλέον επιδίωξη του δήμου, είναι η επέκταση του αεροδρομίου κατά 200 μέτρα, ώστε να είναι κατάλληλο για την φιλοξενία πτήσεων charter, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο περαιτέρω ώθηση στην τουριστική κίνηση του νησιού.

Εξάλλου, η Αστυπάλαια αν και ανήκει διοικητικά στα Δωδεκάνησα, έχει απόλυτα κυκλαδίτικο χαρακτήρα, στοιχείο που μπορεί να την αναδείξει σε νέα Σαντορίνη. Άλλωστε, το νησί διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές ανάπτυξης αλλά και πλήθος ανεκμετάλλευτων παραλιακών εκτάσεων.




H Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρία Καμπούρη

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *