ροή ειδήσεων

Που είναι ο Αρτέμης; Η σύζυγος Σώρρα έγκατέλειψε το κρυσφύγετο



Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου, εγκατέλειψε το κρησφύγετο της και γύρισε στο σπίτι της, αφού «έκλεισε» τις υποθέσεις της με την Δικαιοσύνη, εξαγοράζοντας την ποινή της.

Ωστόσο το ερώτημα που κρύβεται ο Αρτέμης, εξακολουθεί να βασανίζει την ΕΛΑΣ που έχει χάσει τα ίχνη του από την στιγμή της εξαφάνισής του, τον Μάρτιο του 2017.

Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου έπρεπε να καταβάλει τα χρήματα για την εξαγορά ποινής πέντε ετών αφού εκκρεμούσαν ακόμα 24 μήνες φυλάκισης με αναστολή που έχουν επικυρωθεί από τον Αρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμηση του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα.

Η κ. Ρουγκλίου, κατέβαλε ποσό περίπου 40.000 ευρώ όπως είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος δεν χειρίζεται συνολικά τις υποθέσεις του ζευγαριού αλλά ανέλαβε να τους εκπροσωπήσει μόνο στο Εφετείο του Μαρτίου, που μείωσε την ποινή. «Η κ. Ρουγκλίου εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στα παιδιά της», επισημαίνει ο κ. Κεχαγιόγλου.

Η εξαφάνιση του Αρτέμη

Παρά τις έρευνες των Αρχών όμως δεν έχει εντοπιστεί ούτε ο ίδιος ούτε και ο τρόπος που ανεβάζει τα ηχητικά στο ίντερνετ, σύμφωνα με το dete.gr. Στο μεταξύ, οι εκατοντάδες πολίτες που έπεισε να στείλουν εξώδικα στο Δημόσιο για να… πληρώσει τα χρέη τους η Ελλήνων Συνέλευσις βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις. Αντίθετα με τη σύζυγό του, ο ίδιος δεν μπορεί να εμφανιστεί καθώς εκτός από τις δυο ποινές φυλάκισης 3 ετών και 28 μηνών που εκκρεμούν, έχει σε βάρος του και ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Διεθνές ένταλμα

Μετά την εξαφάνιση του ζεύγους Σώρρα είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της interpol καθώς υπήρχαν υποψίες ότι εγκατέλειψαν τη χώρα. Ο Σώρρας άλλωστε είχε διατηρήσει επαφές κυρίως στη Γερμανία από την εποχή που δούλευε ως οδηγός φορτηγού διεθνών μεταφορών.

Με τη σύζυγό του γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 20 ετών και «έλιωνε» στα γυμναστήρια της Πάτρας κάνοντας bodybuilding. Τότε ο «Μάκης», όπως τον ξέρουν οι φίλοι του, είχε διακριθεί και σε διαγωνισμούς για τον τίτλο του «mister Πελοπόννησος».

Πριν από την εξαφάνισή του περνούσε το χρόνο του σε ένα μικρό γραφείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ η τελευταία γνωστή του διεύθυνση ήταν σε ένα παλιό διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *