ροή ειδήσεων

Μπρέι: «Το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ κόντρα στην Κύμη»



Ο Αμερικανός σουτέρ του Κολοσσού Ρόδου, Τι Τζέι Μπρέι, σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Κύμη και έδωσε το σύνθημα νίκης με σκοπό να μπουν οι Ροδίτες στα play-offs.

Δείτε το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Επιτέλους μετά τη διακοπή επιστρέφουμε ξανά στη δράση. Αν και τους τελευταίους δύο μήνες δεν έχουμε αποδώσει τα αναμενόμενα, ακόμη το πεπρωμένο μας είναι στα χέρια μας για τα playoffs. Εάν παίξουμε όπως μπορούμε, τότε δεν έχουμε να ανησυχήσουμε καθόλου για τις ομάδες είναι που είναι πίσω μας.

Η Κύμη κάνει μία φανταστική σεζόν και διαθέτουν ένα σύνολο παικτών που ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει στο παιχνίδι και να παίξει καλά. Για εμάς θα είναι ένα πραγματικά δυνατό τεστ. Θα πρέπει να τους κόψουμε το πικ εν ρολ και να μην τους επιτρέψουμε εύκολα καλάθια και θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να δυσκολευτούν να σκοράρουν και όχι όποτε θέλουν.

Μετά τη διακοπή των 22 ημερών πρέπει να βγάλουμε αρκετή ενέργεια από την αρχή. Είναι πολύ σημαντικά για εμάς τα τελευταία τρία παιχνίδια και δεν πρέπει να έχουμε νεκρά διαστήματα. Το θετικό είναι ότι τα δύο από αυτά τα ματς είναι στην έδρα μας, οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να παίρνουμε έξτρα ενέργεια από τον κόσμο μας. Το γήπεδό μας είναι δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο και πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μας ωθήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε. Η Κύμη είναι το πρώτο βήμα για εμάς, σε μία πολύ σημαντική εβδομάδα.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Τι Τζέι

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *