ροή ειδήσεων

«Με τις υγείες σας» - Η φράση του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που σόκαρε [βίντεο]



Με αφορμή την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βίλα που αγόρασε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της σύζύγου του.

«Μου κάνει εντύπωση κ.Μητσοτάκη ότι ήρθατε εδώ να μας πείτε για τον Ιγκλέσιας που πήρε δάνειο για να πάρει σπίτι. Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι γίνεται στη Μαδρίτη με τα στελέχη της δεξιάς που περνάνε συνέχεια από τους εισαγγελείς. Αλλά τουλάχιστον δεν αγόρασε σπίτι με οφσόρ κ. Μητσοτάκη, ούτε αγόρασε το σπίτι του Βολταίρου, ούτε έχει σπίτι δίπλα στο σπίτι του κ.Χριστοφοράκου με πισίνα. Να είστε λίγο πιο χαμηλός στους τόνους σας για αυτά τα ζητήματα. Με τις υγείες σας».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/18 01:19

    ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.-ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ,-ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.-ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.-ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ -ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΟΙ ΔΕ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ-ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΚΩΝ.Ο ΔΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Η ΛΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ./////.ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *