επικαιρότητα

Η πιο μοναχική γενιά σύμφωνα με έρευνα και ο σημαντικότερος λόγοςΗ μοναξιά είναι ένα συναίσθημα, το οποίο όλοι βιώνουμε κατά καιρούς ανάλογα με τη γενικότερη διάθεσή μας. Δεν αποτελεί προνόμιο συγκεκριμένων ηλικιακά ανθρώπων, ωστόσο δείχνει μια τάση. Έρευνα, που διενεργήθηκε, αποκαλύπτει ποια γενιά ανθρώπων είναι η πιο μοναχική και το αποτέλεσμα προκαλεί έκπληξη.

Συγκεκριμένα, έρευνα που διεξήχθη από την ασφαλιστική εταιρία υγείας Cigna, εξέτασε 20.000 Αμερικανούς από 18 ετών και πάνω....
Η νεότερη ομάδα, ηλικίας 18-22, βρέθηκε ότι νιώθει πιο αποκομμένη από τις μεγαλύτερες γενιές, ακόμα και από αυτή των 72 ετών και πάνω.

Η «Generation Z» ή αλλιώς post-millenials είναι αυτή η γενιά που νιώθει περισσότερη μοναξιά από όλες τις άλλες.

Η γενιά αυτή αποτελείται από τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί από τα μέσα του ‘90 έως τα μέσα του 2000 (1995-2005) και ακολουθεί αυτή των millenials.

Ακόμη, όσον αφορά στην έρευνα, σχεδόν το μισό των Αμερικανών που μελετήθηκαν (46%) είπαν ότι νιώθουν μοναξιά μερικές φορές ή πάντα και ένας στους τέσσερις ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει.

Η μελέτη αναφέρει ότι ο λόγος έχει να κάνει με την έλλειψη φυσικών δεσμών. Οι μισοί που δεν είχαν ποτέ αλληλεπίδραση από κοντά έχουν κακή υγεία σε σχέση με το 12% που είχε προσωπικές σχέσεις.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης