ροή ειδήσεων

Ένας... ιταλικός αγωγός προκάλεσε απίστευτη ταλαιπωρία!



Ένας παλιός αγωγός, που εδώ και πολύ καιρό σταμάτησε να "λειτουργεί", προκάλεσε ένα απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης μας, μ΄ αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες οδηγοί, πολλούς από τους οποίους μάλιστα "έψαχναν" να δουν τι συνέβη και προκάλεσε αυτό το πρόβλημα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν γνωστά ο παλιός αυτός αγωγός που βρίσκεται ανάμεσα στο Λιμεναρχείο με το Ταχυδρομείο, "έσπασε" με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν αμέσως οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΡ. Βέβαια, μέχρις ότου αποκατασταθεί η ζημιά, η κυκλοφορία διεξαγόταν για αρκετή ώρα με μεγάλη δυσκολία.

Για το θέμα αυτό, μιλώντας στη «Ροδιακή» ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Καρατζιάς εξήγησε ότι «η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια των συνεργείων. Καθυστερήσαμε να εντοπίσουμε τη βλάβη καθώς δεν ήταν στο δίκτυο της αποχέτευσης, αλλά στο παλιό Ιταλικό δίκτυο το οποίο έχει καταργηθεί και δεν θα έπρεπε να λειτουργεί. Απ' ότι φαίνεται όμως κάποιοι ρίχνουν τα λύματα τους σ΄ αυτό τον αγωγό. Γι' αυτό το λόγο αύριο θα βάλουμε την κάμερα μέσα στο δίκτυο για να εντοπίσουμε ακριβώς το σημείο απ' όπου ρίχνονται τα λύματα στον παλιό αγωγό».

Τώρα πώς θα γίνει αυτό, και πολύ περισσότερο πως είναι δυνατόν να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι πρόκειται για παλιό αγωγό και δεν θα πρέπει να ρίχνουν εκεί τα λύματα, μάλλον χρειάζεται περισσότερη "διερεύνηση"!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *