ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ένα ατύχημα έβαλε τέλος στη δράση σπείρας ληστών



Άδοξο τέλος είχε για πέντε νεαρούς είχε η απόπειρα κλοπής μοτοσικλέτας σε κεντρικό σημείο της Ρόδου, καθώς ένα ατύχημα τους οδήγησε στα χέρια της αστυνομίας.

Οι πέντε νεαροί, όλοι τους Έλληνες υπήκοοι, είχαν συγκροτήσει σπείρα που το τελευταίο δεκαήμερο είχε διαπράξει δυο διαρρήξεις και μια ληστεία στην ευρύτερη περιοχή.

Τρεις από τους δράστες ηλικίας 18, 18 και 19 χρόνων συνελήφθησαν ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ η μοτοσικλέτα επεστράφη στον ιδιοκτήτη της.



Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι συλληφθέντες είχαν τρεις συνεργούς, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν, χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν και να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου.

Λίγο πριν το τροχαίο, οι δράστες είχαν επιτεθεί σε κάτοικο της πόλης της Ρόδου και αφού τον χτύπησαν, του έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.

Στις 22 Απριλίου είχαν διαρρήξει μια αποθήκη για να κλέψουν μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε φορτηγά αλλά έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν άπρακτοι, ενώ την περασμένη Δευτέρα είχαν παραβιάσει επιχείρηση αφαιρώντας ένα κλιματιστικό μηχάνημα.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και βαρύνει τους δυο συνεργούς τους, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες παρανομίες.

nooz.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *